El primer equip torna als entrenaments amb un paper destacat dels joves del planter

El primer equip torna als entrenaments amb un paper destacat dels joves del planter

L’equip torna a exercitar-se sense els cinc internacionals i amb set jugadors de l’hoquei formatiu

El Barça d’hoquei patins ha tornat als entrenaments. Després d’aconseguir la vuitena victòria en vuit jornades va iniciar-se una aturada d’un mes per la disputa del Campionat d’Europa de seleccions (14-20 de novembre). Després de la victòria a Alcobendas (26 d’octubre), els jugadors no internacionals han tingut uns dies de descans i han tornat a posar-se els patins aquest dilluns per començar a preparar el proper duel: Barça – Noia Freixenet (28 de novembre; 19.00 hores).

Els porters Aitor Egurrola i Sergi Fernández i els jugadors Matias Pascual, Nil Roca i Sergi Llorca s’exercitaran dues setmanes sense els companys internacionals Sergi Panadero, Pau Bargalló, Ignacio Alabart, Joao Rodrigues i Helder Nunes.

Una aturada de seleccions d’un mes enmig del curs és pràcticament inèdita i, per tant, caldrà seguir preparant-se amb la màxima intensitat per mantenir les bones sensacions d’aquest espectacular inici de curs. El Barça és l’equip més golejador de l’OK Lliga (55 gols) i el menys golejat (19).

Per completar les sessions preparatòries, el cos tècnic anirà convocant a cada entrenament fins a set esportistes de l’hoquei formatiu. Arnau Martínez, Oriol Llenas, Kyllian Gil, Manel Hernández, Joan Pascual, Lluc Sitjà, Pau Curtiellas, Carles Aguilera, Joan Ruano, Jan Munné, Gabriel Cairo, Joan Gangonells i Guillem Belarte son els joves que s’exercitaran durant aquests dies al costat dels cinc jugadors del primer equip no internacionals.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut