Alcobendas  – Barça: Un últim esforç abans d’aturar-se un mes

Alcobendas – Barça: Un últim esforç abans d’aturar-se un mes

(21.00 hores, OKLiga.TV) El líder de l’OK Lliga es desplaça a Madrid per afrontar el darrer duel d’un intens octubre

Sense temps per gaudir de la fantàstica victòria contra el Deportivo Liceo, el Barça visita aquest dimarts (21.00 hores, OKLiga.TV) la pista de l’Alcobendas. El líder de la Parlem OK Lliga té la “il”·lusió” d’aconseguir la vuitena victòria en vuit jornades i, segons explica Edu Castro, “intentarem fer un últim esforç abans d’una aturada llarga”.

El partit d’aquest dimarts és l’últim d’un intens mes d’octubre amb sis partits. El mes de novembre es disputarà el Campionat d’Europa de seleccions (amb cinc blaugranes convocats) i, per tant, és important arribar amb bones sensacions a l’aturada. “És una situació nova, ja que alguns jugadors marxaran i altres es quedaran per entrenar i estar el millor possible quan es torni a competir”, comenta Castro.

L’equip blaugrana s’ha exercitat aquest dilluns al Palau Blaugrana i es desplaçarà cap a Madrid el dimarts al matí amb tots els jugadors disponibles. L’equip entrenat per Marcos Rey va aconseguir dues victòries consecutives contra Girona i Calafell però ara encadena tres derrotes i es troba en penúltima posició. Però Castro adverteix: “anem a una pista complicada i jugarem contra un equip intens i molt valent”.

Els madrilenys no podran disposar del sancionat César Candanedo però recuperen a l’exblaugrana Jordi Gabarra (sancionat les dues últimes jornades). Els àrbitres seran Jonathan Sánchez i Juan Iglesias.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut