Barça – Liceo: Que la màgia del Palau ens acompanyi!

Barça – Liceo: Que la màgia del Palau ens acompanyi!

(12.15 hores, Barça TV & Esport3) El conjunt blaugrana vol celebrar amb victòria el 50è aniversari del feu barcelonista

Arriba un dels duels més esperats de la temporada. El Barça – Deportivo Liceo. El Palau Blaugrana, amb 50 anys acabats de fer, acollirà aquest diumenge (12.15 hores, Barça TV i OKLiga.TV) un dels dos clàssics de la jornada barcelonista. Degut a la disputa del Barça – Reial Madrid al Camp Nou no serà possible accedir a les instal·lacions del FC Barcelona amb vehicle privat (excepte aquells socis que tinguin abonament d’aparcament).  

Els Barça – Liceo son duels carregats d’al·licients. I més si és qüestió de defensar el liderat de la Parlem OK Lliga. Els gallecs es troben dos punts per sota però, segons afirma Edu Castro, “més que pensar en ells, pensem en nosaltres mateixos”. “Estem en un grandíssim moment de forma, cada vegada fem coses més interessants i anem creixent com a equip”.

El tècnic blaugrana assegura que “tenim ganes de jugar al Palau, amb el nostre públic i contra un rival que ens exigirà. Estem perfectament preparats per afrontar-ho”. Sobre el 50è aniversari del Palau, Castro ha assegurat que “tenim la sort d’estar en aquest recinte tan acollidor, entranyable i mític. Esperem que el partit de diumenge sigui un dia més de glòria des de la seva construcció”.

L’equip ha realitzat aquest dissabte el darrer entrenament, a la pista del CAR de Sant Cugat, amb tots els jugadors disponibles. Entre ells, un Ignacio Alabart que desitja que es vegi “una bona versió de l’equip perquè la gent gaudeixi i els tres punts es quedin a Barcelona”. “En aquesta mena de partits l’afició es nota molt i, en els moments que l’equip haurà de patir una mica més, serà molt important el suport del públic”, subratlla el gallec.

Alabart descriu el Liceo com “un equip molt compacte que sap molt bé a què juga, amb plantejaments molt seriosos i portant el partit fins al límit. En les dues últimes ocasions els ha sortit bé però espero que el diumenge no sigui així”.

El Barça i el Liceo, els dos únics equips que no han perdut en les primeres set jornades, defensaran la condició d’invictes abans de la jornada del proper dimarts. El Barça es desplaçarà a Alcobendas en la darrera jornada abans de l’aturada del mes de novembre per la disputa de l’Europeu. Els col·legiats del Barça – Liceo seran Toni Ribó i Daniel Villar. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut