Sergi Fernández i Matias Pascual: “Volem seguir evolucionant i reafirmar el nostre joc”

Sergi Fernández i Matias Pascual: “Volem seguir evolucionant i reafirmar el nostre joc”

Ambdós jugadors blaugranes destaquen que el Palau “dona un plus en partits especials” com el Barça – Liceo de diumenge

El Barça – Deportivo arriba en la setena jornada de la Parlem OK Lliga. És un moment dolç per l’equip blaugrana, que encadena sis victòries consecutives i es troba al capdamunt de la taula. “Estem en un bon moment i amb ganes de jugar aquests partits”, afirma Sergi Fernández. “És un partit molt important per reafirmar el nostre joc”, afegeix Matias Pascual.

En una entrevista amb Barça TV realitzada al Palau Blaugrana, Fernández i Pascual descriuen les sensacions prèvies al partit d’aquest diumenge (12.15 hores, Barça TV, Esport3 i OKLiga.TV). El liderat està en joc!

Sergi Fernández

“Una lesió sempre talla una mica la confiança però em trobo molt bé i l’equip està en plena evolució. Si seguim treballant sobre la mateixa idea podrem lluitar pels títols”

“Tenir el factor pista a favor és important. Volem seguir evolucionant i arribar a final de temporada amb les màximes garanties”

“A la Copa del Rei, la final podria haver caigut per les dues bandes. A la Supercopa, vam fer un partit que, si es repetís, seria difícil tornar a perdre”

Matias Pascual

“Hem començat amb una bona dinàmica des del principi, mantenint una bona línia de treball. El partit contra el Liceo és molt important per reafirmar el nostre joc”

“Ens juguem el liderat al Palau, on tenim un plus pel fet estar al costat de la nostra gent. El Palau compleix 50 anys i esperem poder celebrar l’aniversari”

“Amb la baixa de Pablo Álvarez, ens hem hagut de reconstruir i tenim qualitat per fer-ho, donat un plus en totes les facetes de joc però sobretot de cara a porteria”

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut