Recam Làser Caldes  - Barça: La ratxa no s'atura (1-3)

Recam Làser Caldes - Barça: La ratxa no s'atura (1-3)

Els culers guanyen un partit molt disputat per seguir com a líders intractables a l'OK Lliga

La ratxa no s'atura! Els culers han superat amb autoritat al Recam Làser Caldes (1-3) en un partit molt treballat i es mantenen líders intractables al capdavant de la classificació de l'OK Lliga, després de sumar la sisena victòria consecutiva.

Inici intens

Malgrat ser cuers a la classificació, el Caldes ha demostrat ser un equip molt seriós des de l'inici. Els primers compassos han estat marcats per una gran igualtat sobre la pista, amb ocasions per a tots dos equips i amb molta velocitat de bola, però sense encert de cara a porteria.

Ha estat finalment Sergi Llorca, rematant una bona assistència d'Helder Nunes, qui ha avançat als culers (0-1, min. 18). Els d'Edu Castro han certificat el gran moment duplicant l'avantatge: potent xut de pala de Bargalló després d’una assistència d'Alabart (0-2, min. 22) per marxar amb un bon avantatge al descans, gràcies també a que Sergi Fernández ha aturat un penal a Cristian Rodríguez als darrers instants de la primera part.

Intercanvi de cops

La segona meitat, però, ha començat de manera desfavorable per al Barça, amb gol de Cristian Rodríguez als tres minuts de joc (1-2, min. 28), després de rematar una bola morta dins l’àrea. Però la reacció culer ha estat immediata: blava al propi Cristian Rodríguez i gol de Bargalló en la segona acció de la falta directa (1-3, min. 29).

El marcador ja no es tornaria a moure, tot i que Pascual ha tingut el gol des del punt de penal, però la seva rematada ha sortit desviada. També l'argentí ha tingut l'opció de marcar després de la 10a falta local, però s'ha trobat amb un bon Gerard Camps sota pals.

Finalment, els culers han mantingut a la perfecció l'avantatge al marcador per acabar emportant-se la victòria (1-3) i sumar tres punts més, que permet al Barça seguir com a líder invicte. Som-hi!

Recam Làser Caldes, 1
Barça, 3

Recam Làser Caldes: Gerard Camps, Xevi Gurri, Xavi Rovira, Siro Ricart, Cristian Rodríguez -cinc inicial-. Alexandre Acsensi, Marcos Blanqué i Roger Acsensi.
Barça: Sergi Fernández, Matias Pascual, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Joao Rodrigues -cinc inicial-. Sergi Panadero, Nil Roca, Sergi Llorca i Helder Nunes.
Gols: 0-1, Sergi Llorca (min. 18); 0-2, Bargalló (min. 22); 1-2, Cristian Rodríguez (min. 28); 1-3, Bargalló (min. 29).
Àrbitres: Oriol Pérez i Albert Barba. Blaves al local Cristian Rodríguez i al blaugrana Matias Pascual. Faltes: 10-9.