Recam Làser Caldes  - Barça : A mantenir la ratxa!

Recam Làser Caldes - Barça : A mantenir la ratxa!

(19.00 hores, Esport3 i Barça TV) El líder, amb vuit gols a favor de mitjana, visita a un inesperat cuer

El líder visita al cuer. Així ho diu la classificació, però la diferència real entre el Barça i el Recam Làser Caldes és molt més estreta del que diu la classificació. S’haurà de suar de valent per aconseguir els tres punts aquest dissabte (19.00 hores, Esport3, Barça TV i OKliga.TV) contra un conjunt que encadena tres empats consecutius. El darrer, a la pista del Reus (4-4).

“Fa anys que comento la meva admiració constant pel Caldes. Practiquen un hoquei molt dinàmic, divertit, amb creuaments i amb un model de joc molt exigent”, expressa Edu Castro, destacant que la problemàtica existent a la pista vallesana els impedeix “trobar les seves virtuts”. “Estan en una zona de la classificació que no els correspon i és anecdòtic. M’encanta veure’ls jugar i ho dic ara que estan en l’última posició. És un equip molt treballat i és admirable el que fan”.

El Barça s’haurà d’adaptar a la superfície vallesana i intentarà imposar el seu ritme de bola. L’objectiu, aconseguir la sisena victòria consecutiva abans de reble el Liceo al Palau (diumenge 24, 12.15 hores). “Estem molt satisfets d’aquesta arrancada de competició, però hem fet pocs partits i hem de pensar en el futur tenint present el passat”.

Castro està “molt satisfet” del rendiment de l’equip en les primeres cinc jornades d’OK Lliga (una mitjana de vuit gols per partit). “Diferents jugadors estan veient porteria amb facilitat però hem d’estar preparats per escenaris diferents com el que es poden donar demà”.

Un dels jugadors més inspirats en aquest inici de competició és Matias Pascual (nou gols després de dos hat-tricks consecutius). L’argentí es mostra “molt content a nivell individual per ajudar l’equip” i subratlla “el gran treball col·lectiu”. “Hem de seguir en la mateixa dinàmica”.

En declaracions a Barça TV, Pascual destaca que l’equip no es guia pels resultats ni per la classificació. “Hem de jugar els partits des del primer segon i el Caldes sempre ha sigut un gran rival amb jugadors molts bons”. “Sabem que la pista pot ser un factor important però haurem d’adaptar-nos”, conclou.

L’equip blaugrana ha realitzat aquest divendres la sessió preparatòria i, just abans de l’entrenament, ha realitzat la tradicional foto d’equip. Edu Castro compta amb tots els jugadors disponibles per visitar un Caldes amb nou jugadors de pista i que només ha fet un canvi respecte el curs anterior: Sergi Miras (Calafell) per Xevi Gurri (exGirona). Els àrbitres del duel seran Oriol Pérez i Albert Barba.

foto equip hoquei

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut