Barça – PAS Alcoi: Golejada per seguir sumant (8-1)

Els d’Edu Castro s’imposen novament al Palau i sumen un nou triomf per seguir líders en solitari

Bon triomf del Barça davant el PAS Alcoi (8-1). Els d’Edu Castro han completat un bon duel i des de l’inici ja han dominat. Els quatre gols de la primera meitat han deixat el 4-0 al descans que encarrilava un triomf que s’ha certificat al segon temps amb quatre gols més del Barça. Els visitants han retallat diferències, però els blaugrana no han donat opció a la remuntada.

Bon inici blaugrana

El Barça ha saltat a la pista del Palau Blaugrana decidit a seguir sumant. I així ho ha fet. Als 10 minuts de joc Matias Pascual feia justícia al domini culer i situava l’1-0 després d’una segona acció dins l’àrea de Guiri 1-0, min 10). A partir d’aquí el domini blaugrana s’ha mantingut i Egurrola ha evitat qualsevol possible reacció dels visitants.

Als 14 minuts de joc Nil Roca ha desviat una bola penjada per Pascual per situar el 2-0. Els culers han tingut la paciència per seguir ampliant el marcador i Pau Bargalló seria l’autor del 3-0 rematant una bona assistència de Helder Nunes. Just abans del descans Matias Pascual firmaria el seu doblet particular en aprofitar una bona assistència d’Alabart.

Amplien la diferència

A la represa els visitants han pogut retallar diferències amb la desena falta blaugrana, peròel xut de Morales no ha anat entre els tres pals. Els d’Edu Castro tampoc han pogut aprofitar la desena falta del PAS Alcoi, ja que el xut de Bargalló l’ha desviat el porter Guiri. El resultat s’ha mantingut fins al minut 32, en què Helder Nunes ha situat el 5-0 amb un xut en pala en una falta indirecta. El porter Guiri ha firmat una bona actuació sota pals davant un Barça que situava una pressió alta.

Els visitants han situat el 5-1 en aprofitar la 15a falta culer. Tutti Baieli no ha perdonat (5-1, min 45). El mateix jugador visitant ha vist la targeta blava pocs segons després i Ignacio Alabart no ha perdonat el 6-1. Matias Pascual ha marcat el seu hat-trick a les acaballes del matx, aprofitant la 15a falta visitant. Finalment, Sergi Llorca situaria definitiu 8-1 que suposa un nou triomf dels d'Edu Castro i els permet seguir líders en solitari.

Barça, 8
PAS Alcoi, 1

Barça: Aitor Egurrola, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Helder Nunes i Joao Rodrigues –cinc inicial-, Ignacio Alabart, Matias Pascual, Nil Roca i Sergi Llorca.

PAS Alcoi: Marc Grau ‘Guiri’, Tutti Baieli, Gonzalo Pérez, Agustín Domínguez i Ferran Formatjé –cinc inicial-, Carlos Cantó, Ivan Morales, Marc Grau i Marc Castañer.

Gols: 1-0, Matias Pascual (min 10); 2-0, Nil Roca (min 14); 3-0, Helder Nunes (min 22); 4-0, Matias Pascual (min 23); 5-0, Hleder Nunes (min 32); 5-1, Tutti Baieli (min 45); 6-1, Ignacio Alabart (min 46); 7-1, Matias Pascual (min 48); 8-1, Sergi Llorca (min 48).

Àrbitres: Toni Ribó i Joel Garcia. Targeta blava al visitant Tutti Baieli. Faltes: 16 i 16.