Barça – PAS Alcoi : Nova cita al Palau contra un Alcodiam il·lusionat

Barça – PAS Alcoi : Nova cita al Palau contra un Alcodiam il·lusionat

(13.00 hores, Barça TV) El conjunt blaugrana rep un conjunt que ha començat el curs amb bon peu

Tres dies després d’aconseguir la victòria davant el Palafrugell, el Palau Blaugrana acull una nou compromís de la Parlem OK Lliga. El Barça s’enfronta aquest dimarts (13.00 hores, Barça TV i OKLiga.TV) al PAS Alcoi amb l’objectiu de mantenir el bon joc i l’encert ofensiu. “Tenim un marge de millora important però l’equip està responent a les expectatives del model de joc”, afirma Edu Castro.

El tècnic descriu l’Alcodiam com “un equip molt directe, alegre i que està fent molts gols”. “Son molt perillosos quan tenen el partit de cara i si els deixem córrer ens poden dur a situacions imprevisibles”. Els alacantins es troben en vuitena posició després d’haver puntuat en tres dels quatre partits. Empat davant el Calafell (4-4), victòria davant el Voltregà (8-2), derrota davant l’Igualada (4-3) i empat in extremis davant el Reus (3-3).

A banda dels resultats positius, Castro adverteix que el conjunt de Lorenzo Pastor “té jugadors amb una qualitat innegable”. Els golejadors Gonzalo Pérez i Ferran Formatjé, els argentins Tutti Baieli i Agustin Domínguez i el jove Ivan Morales son alguns dels homes a tenir en compte. “És un equip que, si no estàs atent, et poden complicar les coses”.

Aquest serà el quart duel del curs al Palau Blaugrana. I Edu Castro afirma: “Amb l’escalf del nostre públic ens sentim més segurs. Estar a casa sempre és millor i volem aprofitar per tornar a jugar davant els nostres aficionats, que és un luxe, un honor, un plaer i un orgull”.

En declaracions a Barça TV, el jugador Sergi Panadero també s’ha mostrat content de poder disputar dos partits tan seguits al Palau: “Jugar a casa sempre és especial”. “Desitgem que vingui la màxima gent possible i intentarem fer un bon espectacle perquè l’afició gaudeixi”.

Panadero ha comentat que els alacantins tenen “molt bones individualitats que estan jugant amb confiança i aconseguint bons resultats”. “Hem de continuar amb la mateixa línia que fins ara i intentar imposar el nostre joc des del primer moment, ja que ells treuen suc de jugades que no porten perill”.

L’equip blaugrana ha realitzat aquest dilluns l’únic entrenament, amb tots els homes disponibles, per afrontar el duel de la cinquena jornada de la Parlem OK Lliga. Els àrbitres seran Toni Ribó i Joel Garcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut