Barça- Corredor Mató Palafrugell: Segona victòria al Palau (10-3)

Els d’Edu Castro s’enduen el triomf en un duel molt disputat en els primers minuts i en el qual l’equip ha mostrat una gran reacció amb l’1-2 visitant

El Barça s’ha imposat al Corredor Mató Palafrugell per un clar 10-3. Un partit, però que els visitants s’han situat 1-2 i els d’Edu Castro han sabut reaccionar per acabar guanyant amb claredat.

El partit no hauria pogut començar millor per als interessos del Barça. I és que Matias Pascual ha obert el marcador en aprofitar una segona rematada. El Palafrugell, però, ha respòs amb l’empat mitjançant Franco Ceschin. I pocs segons després un penal en contra ha servit als del Baix Empordà per situar l’1-2, obra de Sergi Canet.

Reacció blaugrana

El Barça ha pogut empatar amb un penal a favor però el xut de Nunes l’ha aturat el porter visitant. I aquí ha arribat la reacció blaugrana. Nil Roca i Helder Nunes han marcat dues dianes respectivament en tan sols dos minuts que han capgirat el marcador (3-2, min 15). El Barça ha girat el matx i això s’ha transformat en un domini en el marcador. Nunes ha tornat a veure porteria als 18 minuts després d’una bona assistència de Nil Roca. Abans del descans Matias Pascual situaria el 4-2. La intensitat, el criteri tàctic i la pressió alta per recuperar boles han permès remuntar abans del descans.

Exhibició golejadora

A la represa el Barça no ha donat opció al Palafrugell i els d’Edu Castro han anat ampliant el marcador a mesura que passaven els minuts. El porter Puigbí ha firmat grans aturades que han evitat més gols culers. Nunes situaria el 5-2 als 26 segons de la represa. El mateix jugador marcaria el 6-2 i Bargalló0 seria l’autor del 7-2 al finalitzar un dos contra dos amb Joao.

El Palafrugell ha retallat diferències amb una diana de Sergi Canet, però els d’Edu Castro no han reduït la intensitat i aconseguirien tres dianes més per arrodonir la victòria. Matias Pascual i Joao Rodrigues situarien el 9-3 i en els darrers segons Sergi Llorca situaria el definitiu 10-3. Amb aquest triomf els d’Edu Castro es mantenen com a líders en solitari i invictes.

Barça, 10

Palafrugell, 3

Barça: Sergio Fernandez, Ignacio Alabart, Matias Pascual, Pau Bargalló i Joao Rodrigues –cinc inicial-,  Sergi Panadero, Nil Roca, Sergi Llorca i Helder Nunes.

Palafrugell: Xevi Puigbí, Romà Bancells, Sergi Canet, Borja Ramon i Franco Ceschin –cinc inicial-, Adrián Candamio, Xavier Aldrich i Gerard Erena.

Gols: 1-0, Matias Pascual (min 3); 1-1, Franco Ceschin (min 7); 1-2, Sergi Canet (min 8); 2-2, Nil Roca (min 13); 3-2, Helder Nunes (min 15); 4-2, Matias Pascual (min 23); 5-2, Helder Nunes (min 26); 6-2, Helder Nunes (min 26); 7-2, Bargalló (min 29); 7-3, Sergi Canet (min 38); 8-3, Matias Pascual (min 40); 9-3, Joao Rodrigues (min 45); 10-3, Sergi Llorca (min 50).

Àrbitres: Erik Rivas i Miguel Diaz.