Barça – Corredor Mató Palafrugell:  Duel contra un rival a l’alça

Barça – Corredor Mató Palafrugell: Duel contra un rival a l’alça

(18.00 hores, BarçaTV+) El conjunt blaugrana afronta un nou duel d’OK Lliga amb l’objectiu de fer-se amb els tres punts

El Barça d’hoquei patins ha aconseguit tres victòries en tres partits i, aquest dissabte, buscarà el quart triomf a la Parlem OK Lliga. El Palau Blaugrana rebrà el Corredor Mató Palafrugell (18.00 hores, BarçaTV+ i OKLiga.TV) i la màxima voluntat de l’equip d’Edu Castro és fer-se amb els tres punts contra un equip que “s’ha reforçat molt bé i que està en una dinàmica de joc molt positiva”.

Les incorporacions del porter Xevi Puigbí (Oliveirense), del defensa Romà Bancells (Reus) i del davanter Adrián Candamio (Vilafranca) aporten una bona dosi de qualitat i experiència a un conjunt que “el curs passat ja va fer una temporada molt interessant”. 

El duel contra el Palafrugell serà el primer de dos duels consecutius al Palau, que dimarts 12 d’octubre (13.00 hores) acollirà el Barça – Alcodiam. “El que més ens agrada és jugar partits”, comenta Castro, subratllant que “ens estem trobant còmodes a la pista” i que l’àmplia victòria a Reus (3-8) ha deixat dins el vestidor “un bon regust i més ganes de tornar a jugar”. L'equip ha finalitzat la preparació del duel aquest divendres amb un entrenament al Palau i amb tots els jugadors disponibles. 

En declaracions a Barça TV, Helder Nunes també ha destacat que el Palafrugell està fent “un bon inici de temporada”: empat contra el Noia Freixenet (2-2), derrota a Reus (4-3) i victòria davant el Manlleu (7-4). “Nosaltres hem de seguir en la nostra línia, fent el nostre joc per quedar-nos amb els tres punts”. “Jugar al Palau és un punt a favor i, a casa, hem de manar nosaltres”, conclou el jugador portuguès. Els àrbitres del partit seran Erik Rivas i Miguel Díaz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut