Reus Deportiu - Barça: El Clàssic els catapulta al lideratge en solitari (3-8)

Reus Deportiu - Barça: El Clàssic els catapulta al lideratge en solitari (3-8)

En un partit vistós per a l'espectador, els culers han mantingut la imbatibilitat en l'OK Lliga gràcies a copsar les estadístiques ofensives i la inspiració de Sergi Fernández

Un Clàssic mai desil·lusiona, i menys, si el Barça s'endú el triomf. Una victòria davant el Reus Deportiu (3-8) que l'ha enlairat en la primera posició en solitari de l'OK Lliga. Un tres de tres assolit gràcies a les dianes de Pau Bargalló (2), João Rodrigues (2), Matias Pascual, Ignacio Alabart, Helder Nunes i Nil Roca. Però també gràcies a la impermeable figura de Sergi Fernández en les faltes directes. 

Un Clàssic mai decep

Posada en escena digna d'un Clàssic. El Reus Deportiu - FC Barcelona s'ha presentat enèrgic, amb ritme i amb gols. Amb només dos minuts, el lluminós ha augmentat en ambdós costats. Raúl Marín ha avançat els reusencs. Astorats per la qualitat individual de Pau Bargalló. El barcelonista, exhibint quirats, s'ha colat per les escletxes de la defensa local. 

Quan el ritme del partit ha semblat decaure, Marc Julià l'ha accelerat amb el 2-1. Un context desfavorable, que no ha arronsat els d'Edu Castro. Continguts per la figura de Càndid Ballart i la intensa defensa dels de Jordi Garcia. Debilitats, altre cop, pel 8 culer. La remuntada completa ha arribat en una acció de superioritat numèrica. Matias Pascual ha signat el 2-3. Curt pels mèrits del Barça. 

Erràtics en la bola aturada... 

De manera sobtada, els del Baix Camp han construït l'empat (3-3). Sens dubte, els elements del clàssic s'han succeït en un primer període de bella factura per a l'espectador. Alternatives en l'electrònic, tensió, faltes i estadístiques ofensives aturades pels porters; inclús faltes directes fallades. Dues seguides errades per la banda culer, i tres consecutives per la banda reusenca. O més ben dit, aturades per Sergi Fernández. Immens, per triplicat, per negar el quart gol al Reus. El seu homòleg a la porteria contrària també ha estat inspirat. 

... fins a l'arribada de João en la pluja de gols

Però, per fi, després de l'enèsima aturada de l'rival, el Barça s'ha catapultat en l'electrònic. A la velocitat d'un coet, els barcelonistes han doblat el marge. Ignacio Alabart i Helder Nunes, en un lapse de 15 segons, han posat el 3-4 i el 3-5, respectivament. Però, quan es parla de celebracions mai és suficient. João Rodrigues s'ha desmarcat de la tendència erràtica de les faltes directes i s'ha apuntat el 3-6. 

El 10 ha continuat engrandint el seu catàleg en les faltes directes i ha acostat el Barça al triomf. Una victòria que tampoc ha trontollat gràcies al 3-7, obra de Nil Roca i el 3-8 de João. En conseqüència, els barcelonistes s'han apoderat dels tres punts i de la primera posició de l'OK Lliga, que ocupen en solitari amb nou punts. Ara, la imbatibilitat dels culers es testarà al Palau contra el Palafrugell (dissabte 9, 18.00 hores). 

FITXA DEL PARTIT

Reus Deportiu, 3
Barça, 8

Reus Deportiu: Càndid Ballart, Felipe Castro, Francesco Compagno, Raúl Marín i Marc Julià -cinc inicial- Diego Rojas, David Gelma, Joan Salvat i Ferran Giménez
Barça: Sergi Fernández, Ignacio Alabart, Matias Pascual, Pau Bargalló i João Rodrigues -cinc inicial- Helder Nunes, Sergi Llorca, Sergi Panadero i Nil Roca

Gols: 1-0, Raúl Marín (penal) (min. 1); 1-1, Pau Bargalló (min. 2); Marc Julià (min. 7); 2-2, Pau Bargalló (min. 17); 2-3, Matias Pascual (min. 18); 3-3, Raúl Marín (min. 21); 3-4, Ignacio Alabart (min. 32); 3-5, Helder Nunes (min. 32); 3-6, João Rodrigues (falta directa) (min. 35); 3-7, Nil Roca (min. 43); 3-8, João Rodrigues (min. 49)

Àrbitres: Iván González i Jonathan Sánchez. Han amonestat amb targeta blava els locals Francesco Compagno (min. 18), Marc Julià (min. 30), Felipe Castro (min. 35) i Raúl Marín (min. 48), i el visitant Nil Roca (min. 28). I també a Jordi García i Edu Castro. Faltes: 10-17

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut