Barça – Igualada Rigat: L’OK Lliga aterra al Palau!

Barça – Igualada Rigat: L’OK Lliga aterra al Palau!

(12.00 hores, Barça TV) L’equip blaugrana afronta el duel amb les baixes de Sergi Panadero i Sergi Fernández

El Barça – Igualada de Lliga Catalana (11-3) disputat el 20 d’agost va ser el primer partit de la temporada 21/22. Un mes –i set partits després- el conjunt blaugrana torna al Palau Blaugrana per rebre el mateix rival en la segona jornada de la Parlem OK Lliga.

En declaracions a Barça TV, Edu Castro i Nil Roca han recordat aquest duel i han pronosticat que, aquest diumenge (12.00 hores), s’haurà d’afrontar un duel molt més disputat. “Ells portaven pocs dies entrenant”, coincideixen Castro i Roca, subratllant el bon paper del conjunt arlequinat en el partit contra el Reus. “Tenen jugadors amb experiència que poden dur el ‘tempo’ del partit i joves de la base molt interessants”, afegeix Castro.

El tècnic blaugrana també destaca que, dels 8 partits disputats fins al moment, només un ha estat a casa. “Tornar al Palau sempre és una alegria”. I Nil Roca conclou: “Fa molt que no juguem al Palau i esperem poder practicar el nostre joc, fent un bon paper i que la gent pugui gaudir d’un bon hoquei”.

Sergi Panadero i Sergi Fernández no estan recuperats de les respectives lesions i completaran la convocatòria els jugadors de l’hoquei formatiu Oriol Llenas i Arnau Martínez. Els àrbitres seran Oriol Pérez i David Calonge.

Restriccions d’aparcament per la disputa del Barça – Llevant al Camp Nou

Els aficionats que presenciïn el Barça – Igualada Rigat d’aquest diumenge no podran accedir a les instal·lacions del FC Barcelona amb vehicle privat per la disputa del Barça – Llevant al Camp Nou (16.15 hores). Només podran aparcar dins les instal·lacions aquells socis que disposin de l’abonament d’aparcament pels partits de futbol a l’Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut