Voltregà Stern Motor  - Barça: Persistència per estrenar el caseller de victòries (2-3)

Voltregà Stern Motor - Barça: Persistència per estrenar el caseller de victòries (2-3)

Els blaugranes han maldat per començar el camí de la Parlem OK Lliga amb triomf, ja que l'intens discurs del conjunt osonenc ha imperat en la primera part

Ha costat, però ha arribat. El Barça ha estrenat l'OK Lliga 2021/22 amb una victòria treballada. Pau Bargalló i Ignacio Alabart han estat els autors dels gols culers que han capgirat l'electrònic (2-3). Perquè el Voltregà, amb un destacat Linu, s'havia avançat amb un 2-0. Anecdòtic gràcies a la persistència barcelonista en la primera jornada lliguera. 

Es topen contra Linu, i dos gols

El Barça s'ha plantat a Sant Hipòlit amb un 1-0. Un gol en contra al pocs segons de l'estrena de l'OK Lliga que ha fet palès la complicada empresa blaugrana davant el Voltregà. Un conjunt escudat meravellosament per Linu. El 10 dels tres pals osonencs ha engrandit el conflicte dels d'Edu Castro. Assetjats per l'alt voltatge local, augmentat amb el 2-0 de falta directa. 

Els blaugranes no han pogut virar el desenvolupament del partit. Perquè han seguit topant-se contra la inspiració del porter del Voltregà i la intensitat dels de Manolo Barceló. Capaços de contenir les escomeses del Barça, que ha maldat per construir la seva estrena anotadora.

Setge culer per apropar-se al triomf

Però, per fi, la primera celebració blaugrana s'ha fet realitat. Pau Bargalló, gràcies a una falta directa executada magistralment, ha reduït l'ímpetu rival amb el 2-1. Una diana en el darrer sospir de primera part que ha donat embranzida als barcelonistes. Presentats a la segona meitat amb repetides ocasions, desfetes, de nou, per un impermeable Linu. No ha estat l'únic porter protagonista, ja que Egurrola ha deixat el seu segell en l'intercanvi de cops entra ambdós equips. 

Amb un cinc format íntegrament per jugadors de la Masia, Alabart, Nil Roca, Sergi Llorca, Oriol Llenas, que ha debutat en l'OK Lliga, i Egurrola, els culers han persistit en el seu objectiu de revertir el marcador. Assolit gràcies a la qualitat d'Ignacio Alabart i la potència en el llançament del blaugrana. 

El pal i el capità del FC Barcelona han sostingut aquest favorable 2-3. Una victòria treballada que ha arribat després de capgirar la intensitat del Voltregà. Els culers comencen amb esforç i alegria la nova OK Lliga. 

FITXA DEL PARTIT

Voltregà, 2
Barça, 3

Voltregà: Linu Luzón, Éric Vargas, Aleix Molas, Arnau Canal i Gerard Teixidó -cinc inicial- Marc Palazón, Roger Font i Humbert Serra
Barça: Aitor Egurrola, Nil Roca, Pau Bargalló, Ignacio Alabart i João Rodrigues -cinc inicial- Helder Nunes, Matias Pascual, Sergi Llorca i Oriol Llenas

Gols: 1-0, Gerard Teixidó (min. 1); 2-0, Gerard Teixidó (falta directa) (min. 14); 2-1, Pau Bargalló (falta directa) (min. 25); 2-2, Ignacio Alabart (min. 40); 2-3, Pau Bargalló (min. 44)

Àrbitres: Alberto López i Francisco Moreno. Han amonestat amb targeta blava el local Arnau Canal (min. 25) i el visitant Matias Pascual (min. 14). Faltes: 9-11

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut