Barça – Noia Freixenet: Remuntada i a la final! (4-3)

Els culers remunten a la segona meitat a les semifinals i lluitaran diumenge pel títol de la Supercopa

Gran reacció blaugrana a l'Ateneu. Els culers han superat al Noia Freixenet (4-3) després d'una gran remuntada a la segona meitat i disputaran al gran final de diumenge contra el Liceo (19.45 hores).

Inici advers

El duel no ha començat de la millor manera per als culers. I és que els de Pere Varias s'han avançat ràpidament al marcador amb un gol de Xavi Costa (0-1, min. 5) rematant una bola a l’aire des del segon pal. Tot i l'intent de reacció blaugrana, ha estat de nou el Noia qui ha vist porteria: Aleix Esteller, rematant des del segon pal, ha duplicat l'avantatge (0-2, min. 17).

Tot i així, només tres minuts després, blava a Xavi Costa, i Pau Bargalló, de falta directa, no ha fallat per retallar distàncies (1-2, min. 20). A falta d'un segon per finalitzar la primera part, el Noia ha pogut anotar el tercer després de la 10a falta blaugrana, però Roc Pujadas no ha anotat davant Sergi Fernández per marxar al descans 1-2.

Remuntada culer

Ja a la segona meitat, la reacció blaugrana s'ha acabat de certificar capgirant el marcador. Bargalló ha fallat després de la 10a falta del Noia, i Mitjans tampoc ha pogut superar al porter blaugrana en la 15a falta culer. Però ha estat Helder Nunes, recollint el refús en una falta directa, l'encarregat d'igualar el matx (2-2, min. 36). Només tres minuts després, Alabart, després de combinar amb Bargalló, ha capgirat el marcador amb el 3-2 (min. 39).

Els culers han aprofitat el gran moment, i només dos minuts després Pau Bargalló ha ampliat el marcador després d'una gran acció individual (4-2, min. 41), però quan tot semblava sentenciat, Roc Pujadas, després de la 20a falta barcelonista, ha retallat distàncies (4-3, min. 44). Als darrers compassos, els culers han sabut patir per assegurar el triomf, i la part negativa ha estat Sergi Fernández, que ha hagut de ser substituït amb molèsties a falta de 19 segons per al final.

Finalment, victòria molt treballada dels culers, que intentaran culminar diumenge a la gran final davant el Liceo a Sant Sadurní d'Anoia.

Barça, 4
Noia Freixenet, 3

Barça: Sergi Fernández, Ignacio Alabart, Matias Pascual, Pau Bargalló, Joao Rodrigues -cinc inicial-. Nil Roca, Sergi Llorca, Helder Nunes, Aitor Egurrola.
Noia Freixenet: Blai Roca, Jordi Bargalló, Eloi Mitjans, Aleix Esteller, Xavi Costa -cinc inicial-. Antoni Salvadó, Roc Pujadas, Àlex Joseph, Gerard Montserrat.
Gols: 0-1, Xavi Costa (min. 5); 0-2, Esteller (min. 17); 1-2, Bargalló (min. 20); 2-2, Helder Nunes (min. 36); 3-2, Alabart (min. 39); 4-2, Bargalló (min. 41); 4-3, Pujadas (min. 44).
Àrbitres: Sergi Mayor i Jonathan Sánchez. Faltes: 20-15.