El Barça d’hoquei es posa els patins!

El Barça d’hoquei es posa els patins!

L’equip ha realitzat el primer entrenament del curs al poliesportiu Camp del Ferro

El Barça d’hoquei patins ja roda! Després de les revisions mèdiques realitzades aquest dilluns, la plantilla blaugrana s’ha posat els patins per realitzar el primer entrenament de la temporada.

 La primera sessió, que ha combinat exercicis físics amb i sense patins, s’ha realitzat al poliesportiu Camp del Ferro. El Palau Blaugrana no està disponible per motius logístics i l’equip tornarà a exercitar-se a la pista barcelonina aquest dimecres i divendres. El dijous hi haurà una sessió física a la platja.

Edu Castro ha dirigit el primer entrenament del curs amb tots els jugadors disponibles, exceptuant Sergi Llorca, que s’està recuperant de l’operació a l’espatlla dreta amb treball individualitzat. També han estat presents a l’entrenament els joves de l’hoquei formatiu blaugrana David Vílchez, Uri Llenas, Manel Hernández i Kyllian Gil.

“Són les setmanes més dures a nivell físic però estem en bones mans”

Sergi Fernández

Sergi Fernández, en declaracions a Barça TV, ha destacat que aquesta temporada “s’afronta amb molta il·lusió” i que les properes setmanes “són les més dures a nivell físic, però estem en bones mans”. El porter blaugrana, que afronta la 12a temporada, ha subratllat que aquest estiu “hem tingut temps d’estar amb la família i descansar”. “Ara tenim ganes que sigui una temporada mig normal per poder jugar i oferir espectacle al nostre públic del Palau”.

Matias Pascual, de la seva banda, també s’ha mostrat “molt content per poder començar els entrenaments i afrontar els reptes d’aquesta temporada”. “El curs passat vam tenir una excel·lent preparació i aquesta temporada intentarem estar igual o millor. Hem d’anar amb calma per acabar al màxim nivell possible”. L’argentí ha conclòs que “els objectius sempre son intentar guanyar tot el que juguem i això es reflexa en el nostre treball i esforç, que intentem mantenir any a any”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut