El Barça d’hoquei patins inicia la pretemporada amb les revisions mèdiques

El Barça d’hoquei patins inicia la pretemporada amb les revisions mèdiques

La plantilla s’ha citat als Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva i es posarà els patins aquest dimarts

El Barça d’hoquei patins s’ha posat en marxa aquest dilluns 2 d’agost. La plantilla ha realitzat les corresponents proves mèdiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i els jugadors es posaran els patins aquest dimarts.

Després d’una temporada 20/21 amb tres títols aconseguits, el Barça d’hoquei patins torna a començar de zero. Tota la plantilla (inclòs Sergi Llorca, que s’està recuperant d’una operació a l’espatlla dreta) s’ha sotmès aquest dilluns als habituals exàmens mèdics. El primer entrenament del curs serà aquest dimarts al poliesportiu Camp del Ferro (el Palau Blaugrana no està operatiu per motius logístics).

Els primers objectius

L’equip ha iniciat la pretemporada amb la voluntat de preparar el millor possible els dos primers títols en joc. El Barça jugarà contra Igualada Rigat i Garatge Plana Girona a la fase de grups d’una Lliga Catalana prevista pels dos últims caps de setmana d’agost. En cas de classificar-se, la fase final es disputaria la primera setmana de setembre, mentre que els dies 11 i 12 de setembre s’afrontaria la Supercopa d’Espanya a Sant Sadurní d’Anoia. L’inici d’OK Lliga serà el 18 de setembre.

“Esperem que sigui una temporada una mica més normal”

Aitor Egurrola

Un cop realitzades les revisions mèdiques, el capità Aitor Egurrola s’ha mostrat molt motivat per començar una nova temporada, la 24a al primer equip blaugrana. Ha desitjat que sigui “un curs una mica més normal” i que “es pugui sentir l’escalfor del nostre públic al Palau”. “Estem molt il·lusionats en poder competir i en demostrar-nos a nosaltres mateixos que estem en condicions”.  Egurrola també ha destacat que “estem acostumats a la màxima exigència i aquest any no serà una excepció. Això és esport i cada vegada tothom és més professional, però tenim aquesta il·lusió”.

En declaracions a Barça TV, Ignacio Alabart també ha assegurat que “tenim ganes de tornar a entrenar i a competir”. “Tenim les piles carregades i les il·lusions renovades, amb l’objectiu de fer una bona temporada a nivell col·lectiu i individual”. El gallec també ha desitjat que “la gent pugui tornar al Palau i a les pistes amb la màxima normalitat”. “Ens agradaria tornar a tenir afició al Palau perquè son un plus més per tornar a aconseguir els objectius”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut