Edu Castro: “És una temporada esplèndida”

Edu Castro: “És una temporada esplèndida”

El tècnic blaugrana assegura que la derrota a la final de la Copa “ens farà més forts i serem millor equip”

La temporada 2020/21 s’ha acabat. El Barça va jugar diumenge el seu darrer partit del curs, en una final contra el Deportivo Liceo que no va tenir el final desitjat (3-2). “Guanyar a Riazor no és fàcil. Ho vam fer el mes de febrer amb molta solvència però avui era molt més complicat”, expressava Edu Castro el dimenge, després de l’amarg desenllaç.

El tècnic va felicitar al conjunt gallec pel triomf i va destacar que “els hem controlat en diverses facetes del joc”. “Els tres gols han sigut a bola aturada i estic molt orgullós de l’equip, sobretot ara, per haver aconseguit igualar el 2-0 i posar-los contra les cordes”.

A l’hora de fer un balanç de la temporada, en que hi ha hagut un triplet de Lliga Catalana, Supercopa i OK Lliga (amb rècord golejador inclòs), Castro que li hauria agradat definir la temporada com a “formidable” després d’aconseguir la cinquena Copa consecutiva. No obstant, “la temporada és esplèndida”. 

“Felicito als jugadors i al cos tècnic perquè hem dedicat moltes hores al servei del club per poder dedicar títols a l’afició”. “La grandesa del Barça és això; hem guanyat tres títols i ara estem tristos, però també hem de valorat tot el que hem aconseguit”. Ara és el moment, doncs, de “deixar enrere una temporada en que, després de molt suor, hem tingut les nostres recompenses i decepcions”. “D’això s’aprèn, ens farà més forts i serem millor equip”.

En la mateixa línia va pronunciar-se Pablo Álvarez: “Acabem una temporada magnífica, amb tres títols de cinc". “Ara toca descansar i estem contents per tota la temporada que hem tingut, per la superació i perquè hem sigut una pinya. No ha sigut gens fàcil aconseguir els tres títols i em quedo amb el treball i tota l’entrega de l’equip”.

Helder Nunes, de la seva banda, també va destacar “l’esperit del grup”. “Hem remuntat a la lliga i tres títols de cinc no és fàcil”. “Crec que hem de valorar el treball que hem fet i, des del meu punt de vista, hem fet molt bona feina en les dues últimes temporades. I quan treballes així estàs més a prop de guanyar títols. La pròxima temporada s’haurà de continuar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut