Reus - Barça: El desig de la Copa més a prop! (3-6)

Reus - Barça: El desig de la Copa més a prop! (3-6)

Els blaugranes es classifiquen per a la final, que jugaran contra el Liceo, després de superar magistralment els reusencs

Classificats per a la final de Copa! El Barça està més a prop de transformar en realitat el desig del torneig coper. Ara, el Liceo espera en el matx decisiu pel títol.

En la semifinal davant el Reus, els d'Edu Castro han construït la victòria (3-6) gràcies a la varietat d'arguments ofensius mostrats en la primera part. Pau Bargalló (2), Pablo Álvarez, Sergio Llorca, Ignacio Alabart i João Rodrigues han estat els encarregats de convertir l'excel·lent nivell culer en gols. 

Els gols: de la bola aturada al joc combinatiu

Els gols no s'han fet esperar. I han arribat a bola aturada. Primer, Marc Julià i, després, Pau Bargalló han transformat magistralment dues faltes directes per construir l'1-1. Un empat que ha maldat per mantenir-se. Especialment, pel setge imprès pels d'Edu Castro. Un elenc amb un 100% d'efectivitat en les faltes directes. Perquè Pablo Álvarez s'ha afegit a l'encert del culer per capgirar l'electrònic. 

Un 1-2 que no ha variat el guió del Clàssic. Amb el monòleg dels atacs barcelonistes, els del Baix Camp s'han concentrat en construir un mur defensiu. Impenetrable fins que Sergi Llorca ha trobat el forat després d'una passada excepcional de Sergi Panadero. Seguidament, Ignacio Alabart, de nou, ha mostrat la seva qualitat en el llançament exterior per escriure un altre argument culer per tombar la defensa reusenca (1-4, min. 17). 

Els reflexos exhibits per Càndid Ballart i Sergio Fernández, batut per Àlex Rodriguez, han trontollat en un intercanvi de cops. João Rodrigues, després d'una passada de Bargalló, ha acrescut els recursos ofensius culers i els dígits del marcador. Sacsejats encara més per l'empenta i energia que ha mostrat un excel·lent conjunt blaugrana. Capaç de dibuixar una golejada més amplia amb el 2-6 del 8, escudat per la combinació amb Matias Pascual i Helder Nunes, abans de la botzina del descans. 

Sergio Fernández evita la reacció rival 

Amb un resultat favorable folgat, Sergio Fernández ha tornat a aparèixer i s'ha mostrat impermeable en dues faltes directes dels roigs-i-negres. Ara bé, el pes atacant del Reus ha desembocat en una única diana, la de Joan Salvat. Així doncs, res ha fet perillar la presència barcelonista en la final de la Copa del Rei. Serà la setena consecutiva del Barça. 

El Liceo serà el rival aquest diumenge 13 de juny (13.15 hores). Som-hi culers! El desig de la Copa està més a prop. 

FITXA DEL PARTIT

Reus, 3
Barça, 6

Reus: Càndid Ballart, Àlex Rodríguez, Romà Bancells, Joan Salvat i Marc Julià -cinc inicial- Felipe Castro, Ferran Gimenez i Diego Rojas
Barça: Sergio Fernández, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Helder Nunes i João Rodrigues -cinc inicial- Ignacio Alabart, Pablo Álvarez, Matias Pascual i Sergi Llorca

Gols: 1-0, Marc Julià (falta directa) (min. 1); 1-1, Pau Bargalló (falta directa) (min. 4); 1-2, Pablo Álvarez (falta directa) (min. 10); 1-3, Sergi Llorca (min. 15); 1-4, Ignacio Alabart (min. 17); 2-4, Àlex Rodríguez (min. 18); 2-5, João Rodrigues (min. 23); 2-6, Pau Bargalló (min. 25); 3-6, Joan Salvat (min. 35)

Àrbitres: Sergi Mayor i Daniel Villar. Han amonestat amb targeta blava els jugadors del Barça Sergi Panadero (min. 1) i Pau Bargalló (min. 36) i el jugador del Reus Marc Julià (min. 4)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut