Barça - Noia Freixenet: Classificats per a la semifinal! (6-3)

Barça - Noia Freixenet: Classificats per a la semifinal! (6-3)

Els culers, en un partit combatiu, s'han sobreposat a l'elenc sadurninenc per accedir a la següent ronda de Copa

Cap a la semifinal de Copa! En un partit intens i igualat, el Barça ha superat el Noia per 6-3. Els barcelonistes han aprofitat els compassos de superioritat per agafar embranzida en l'electrònic. Amb una defensa feixuga i l'encert en els penals, l'elenc sadurninenc ha controlat els culers. Però l'empenta i els gols de Pablo Álvarez (2), Helder Nunes, Pau Bargalló, Ingancio Alabart i Matis Pascual han conduït els d'Edu Castro a la semifinal. El Reus serà el rival.  

 

En un context intens, impera la igualtat

Sense respir. Així ha començat, i s'ha mantingut, el partit de quarts de final de la Copa entre el Barça i el Noia. Des de les primeres patinades al Palacio de los Deportes de Riazor ha quedat palesa la intensitat impresa per ambdós conjunts. No només han pujat les estadístiques de llançaments, també el comptador de faltes i el de gols

Jordi Ferrer ha obligat als d'Edu Castro a escalar en l'electrònic. I, sens dubte, els barcelonistes han mostrat actitud per dibuixar l'empat. Una acció que ha arribat de l'estic de Pablo Álavarez. El de San Juan ha comptat amb la fortuna d'un refús per celebrar l'1-1. Un resultat que no ha crescut abans per les figures d'Egurrola i Xus Fernández.

Infranquejables fins a una superioritat blaugrana i un penal sadurninenc. Helder Nunes, amb una combinació veloç amb Bargalló que ha trencat el mur plantejat pel Noia, ha dibuixat la remuntada culer. Efímera per l'encert de Xavi Costa en la bola aturada. Una efectivitat que no han pogut replicar ni el del Noia ni el del Barça en dues faltes directes, xiulades per la desena falta dels dos conjunts en la primera part. 

De nou, els culers amortitzen la superioritat 

Amb els culers atacant i els sadurninencs defensant, Nil Roca ha firmat les primeres aproximacions de la segona meitat. Totes topades contra les extremitats del 77 o el ferro fins a l'aparició, de nou, de Pablo Álvarez. Altre cop amb superioritat en pista per la segona blava a Xavi Costa, el Barça s'ha apoderat del marcador. Un 3-2 que no ha canviat la tendència del matx. El treball defensiu del Noia ha continuat subjectant el Barça, dominador de la bola. 

En la també continuada successió de faltes, Pau Bargalló s'ha desmarcat de l'erràtica tendència barcelonista en les faltes directes. Els d'Edu Castro han desaprofitat un total de quatre llançaments a bola aturada. Però el davanter ha estat capaç de transformar una falta directa per situar el 4-2.

El control del marcador i del rellotge per part dels blaugranes han xocat amb un nou penal anotat per Xavi Costa. Una diana que no ha propiciat la reacció del Noia. Perquè, ràpidament, Ignacio Alabart i Matias Pascual s'han encarregat de rebaixar l'eufòria rival amb el 5-3 i el 6-3. D'aquesta manera, el FC Barcelona s'ha classificat per a la semifinal de dissabte, on espera el Reus. 

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 6
Noia Freixenet, 3

Barça: Aitor Egurrola, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Helder Nunes i João Rodrigues -cinc inicial- Matias Pascual, Ignacio Alabart, Nil Roca i Pablo Álvarez 
Noia Freixenet: Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xavi Costa i Pol Manrubia -cinc inicial- Roc Pujadas i Adrià Ballart

Gols: 0-1, Jordi Ferrer (min. 4); 1-1, Pablo Álvarez (min. 13); 2-1, Helder Nunes (min. 18); 2-2, Xavi Costa (penal) (min. 22); 3-2, Pablo Álvarez (min. 35); 4-2, Pau Bargalló (falta directa) (min. 39); 4-3, Xavi Costa (penal) (min. 47); 5-3, Ignacio Alabart (min. ); 6-3, Matias Pascual (min. 48)

Àrbitres: Jonathan Sánchez i Iñigo López. Han amonestat amb targeta blava Xavi Costa (min. 12 i min. 32), Aleix Esteller (min. 39) i Jordi Ferrer (min. 48)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut