Barça – Noia Freixenet: Un últim esforç i un gran desig per aconseguir la Copa

Barça – Noia Freixenet: Un últim esforç i un gran desig per aconseguir la Copa

El Barça ha viatjat a Galícia amb l’objectiu d’aconseguir un històric repòquer de Copes consecutives

Per fi arriba la Copa! Després de no poder-se disputar la Copa del Rei 2020, finalment arriba l’edició del 2021. Ho fa com a acte de cloenda d’un curs marcat per la pandèmia i l’equip afronta aquesta oportunitat “amb tota l’ambició del món”. Així ho expressava Edu Castro, mentre que Ignacio Alabart destacava les bones sensacions de l’equip en les darreres jornades d’OK Lliga.

L’expedició barcelonista ha viatjat aquest dijous al migdia cap a Galícia, just després d’haver fet l’última sessió preparatòria al Palau Blaugrana. Ja instal·lats a La Corunya, l’equip esperarà a que arribin les 20.45 hores del divendres per enfrontar-se a un rival d’allò més conegut, el Noia Freixenet (Barça TV, Esport3 i OKliga.TV).

Serà el cinquè duel del curs contra els de Sant Sadurní d’Anoia, aconseguint treballades victòries a la final de la Lliga Catalana, a l’OK Lliga i a la semifinal de la Supercopa, que va decidir-se a la pròrroga. “És un rival molt perillós, amb un nivell altíssim que va fer una fase de grups de la Lliga Europea molt interessant”, subratlla Castro.

En cas de victòria en el darrer partit de quarts de final a Riazor, el Barça jugarà la semifinal el dissabte a les 20.00 hores, contra el Reus Deportiu Miró o el Garatge Plana Girona. I, en cas d’accedir a la final, aquesta es jugaria el diumenge a les 13.15 hores. Si el capità Aitor Egurrola acaba aixecant la Copa, seria la 24a de la història de la secció i la cinquena de forma consecutiva. Tot un repòquer que seria històric en la història de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut