Ignacio Alabart: “Anem a La Corunya amb molt bones sensacions

Ignacio Alabart: “Anem a La Corunya amb molt bones sensacions"

El jugador blaugrana afronta amb molta ambició una Copa del Rei que es disputa a la seva ciutat natal

És la setmana de la Copa. Falten molts pocs dies per acabar el curs i la voluntat del Barça d’hoquei patins és fer-ho de la millor forma possible. La Copa del Rei es jugarà entre els dies 10 i 13 a La Corunya i, ara mateix, el Barça només està centrat en el duel de quarts de final contra el Noia Freixenet (divendres 11, 20.45 hores). “És un rival que ha anat de menys a més, amb un joc molt atractiu i segur que serà un rival molt complicat”, explica Ignacio Alabart.

En una entrevista amb Barça TV, Alabart demostra afrontar amb molta ambició un torneig que es disputarà a la seva ciutat natal. Fill d’una família amb molts vincles amb l’hoquei, té l’opció d’aconseguir la seva tercera Copa. “Des del partit contra l’Igualada, l’equip està fent un gran joc i anem a Corunya amb molt bones sensacions”.

Alabart destaca que després dels entrebancs viscuts aquesta temporada, com la derrota davant el Liceo al Palau o l’eliminació europea, “l’equip ha demostrat molta fortalesa mental i no s’ha rendit”.

Autor de 19 gols i 15 assistències aquest curs, el ‘33’ blaugrana afirma que “aquesta temporada m’ha servit per créixer a nivell mental”. “S’ha demostrat que no sempre hi ha moments fàcils i espero poder mostrar la millor versió de mi a la Copa i poder ajudar l’equip a guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut