Barça - Voltregà: Festa blaugrana per concloure la Lliga (5-2)

Barça - Voltregà: Festa blaugrana per concloure la Lliga (5-2)

Els d'Edu Castro han maldat per superar el conjunt osonenc, però han escrit un rècord de gols en la competició regular

Festa blaugrana per concloure l'OK Lliga i acomiadar la temporada al Palau Blaugrana. L'alegria barcelonista no només ha comptat amb l'alçament del trofeu per part d'Aitor Egurrola, també amb la victòria davant el Voltregà (5-2). El 27è triomf lliguer, que ha costat davant un combatiu rival i un inspirat Blai Roca, s'ha materialitzat gràcies a les dianes d'Helder Nunes (2), Pablo Álvarez (2) i João Rodrigues. Uns gols que han portat a escena un rècord anotador. Els 208 blaugranes en aquesta OK Lliga quedaran en la història.

 

De la igualtat a la superioritat culer

Un inici amb ritme. La bola s'ha posat en harmonia en els estics dels atacants de Barça i Voltregà. D'aquesta manera, tot i les intervencions d'Aitor Egurrola i Blai Roca, el lluminós ha crescut ràpidament amb l'1-1. Una combinació majestuosa entre Pau Bargalló i Helder Nunes ha acabat amb l'alegria del gol. Una eufòria, certificada pel 78 culer, efímera per l'empat de l'exbarcelonista Marc Palazón. 

Progressivament, els blaugranes s'han apoderat del compàs del partit. Amb les pulsacions rebaixades dels de Manuel Barceló, els d'Edu Castro han imposat el seu discurs. Alçant la veu amb els ferros de Sergi Llorca i de Matias Pascual. I, posteriorment, persuadint el marcador amb el 2-1 de Pablo Álvarez. L'argentí, en una jugada individual plena de quirats, ha posat l'avantatge culer. Frenat per un altre pal de Sergi Panadero i les intervencions del porter rival. 

Camí invers: de l'equilibri a l'avantatge, per veure un rècord 

Sense contemplar els mèrits del Barça en la primera part, la represa ha originat l'empat de l'elenc osonenc. Un contrari que ha dinamitat i sacsejat el partit. Immers en la igualtat. Sostinguda pel capità barcelonista, que ha aturat una falta directa i per Blai Roca, que ha desesperat els llançaments locals. 

Per fi, els atacs del Barça s'han alliberat de les intervencions de l'rival. Helder Nunes, en una acció personal, ha fet pujar el 3-2. Un resultat contingut, altre cop, pel guardià de la porteria del Voltregà i el pal. Uns arguments que han retardat l'aparició d'un rècord. Reescrit en el moment que João Rodrigues ha firmat, de penal, el 4-2, i Pablo Álvarez, el 5-2. Dues dianes que han suposat els 208 gols blaugranes en aquesta OK Lliga. Una xifra que ha superat el registre golejador del Barça 2013/14. El millor registre des de l’època moderna (2002/03). 

Així doncs, el Barça ha tancat l'OK Lliga amb el 5-2 final, que ha suposat la 27a victòria en 30 jornades. Un triomf que ha fet esclatar el confeti blaugrana al Palau. Un escenari que ha vist el darrer partit de la secció d'hoquei i el segon títol lliguer alçat aquest dissabte  després de la festa de l'handbol

Celebració final

Perquè un cop acabat el duel, l’afició ha continuat present al Palau per celebrar la 32a OK Lliga de la secció. El capità Aitor Egurrola ha rebut el trofeu de la competició regular i ha aixecat el seu 76è títol personal.

Just abans de l’entrega del títol s’ha homenatjat a Toni Miró, que deixarà de ser el mànager esportiu de la secció el proper 30 de juny. El president del FC Barcelona Joan Laporta, acompanyat pel vicepresident esportiu Rafael Yuste i el directiu Xavier Barbany, li ha entregat una samarreta signada per tota la plantilla i li ha agraït la tasca realitzada des del 2015. 

FCBHoquei_Voltrega-034

Ara, els d'Edu Castro hauran d'aparcar la festa del títol lliguer i centrar-se en la Copa. El divendres 11 de juny el Barça es desplaça fins a Riazor per jugar els quarts de final de la Copa del Rei. Som-hi, culers! 

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 5
Voltregà, 2

Barça: Aitor Egurrola, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Helder Nunes i João Rodrigues -cinc inicial- Ignacio Alabart, Matias Pascual, Sergi Llorca i Pablo Álvarez
Voltregà: Blai Roca, Arnau Canal, Marc Palazón, Gerard Teixidó i Èric Vargas -cinc inicial- Aleix Molas, Gerard Rovira, Roger Font i Humbert Serra

Gols: 1-0, Helder Nunes (min. 6); 1-1, Marc Palazón (min. 8); 2-1, Pablo Álvarez (min. 16); 2-2, Arnau Canal (min. 26); 3-2, Helder Nunes (min. 38); 4-2, João Rodrigues (penal) (min. 44); 5-2, Pablo Álvarez (min. 48)

Àrbitres: Antonio Gómez i Isaac Sanz. Faltes: 13-15

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut