El Barça depèn d’ell mateix per ser campió d’OK Lliga

El Barça depèn d’ell mateix per ser campió d’OK Lliga

El conjunt blaugrana pot proclamar-se campió de l’OK Lliga el 22 de maig a Mataró (20.00 hores)

El Barça té molt a prop el títol de l’OK Lliga 2020/21. I depèn d’ell mateix. A falta de dues jornades, el conjunt blaugrana té quatre punts més que el segon, el Deportivo Liceo. El proper partit serà el 22 de maig (20.00 hores, OKLiga.TV) a Mataró i, puntuant, l’equip d’Edu Castro serà matemàticament campió. “Anirem a Mataró amb la il·lusió i l’objectiu de poder celebrar el títol”, afirma el tècnic.

En cas de derrota a la capital del Maresme, també s’obtindria el títol si el Liceo no pot sumar els tres punts contra el Reus Deportiu a Riazor. El Barça va acostar-se més al títol en el darrer triomf contra el Vic (12-2) al Palau, on equip i afició van esperar al desenllaç del Recam Làser Caldes – Liceo (2-3).

El Barça depèn d’ell mateix per ser campió gràcies a 25 jornades sense perdre. De fet, l’única desfeta va ser contra el Liceo al Palau (3-4) i després només s’han perdut punts en els empats contra el Reus. L’equip, que va arribar a estar cinc punts per sota del líder, ha anat pas a pas i afrontant cada partit amb la màxima intensitat.

“Ara hi ha tres punts en joc que poden significar una Lliga, que és l’objectiu principal de la temporada”, comenta Castro, amb ganes de dedicar el títol a l’afició: “Juguem per a ells. Són els destinataris de la nostra feina i intentem fer el joc més atractiu possible perquè l’afició culer estigui orgullosa del seu equip d’hoquei”.

Després del Barça – Vic, Pau Bargalló també va declara que anirem a Mataró “amb moltes esperances d’aixecar el títol. Està sent una OK Lliga molt disputada”. Matias Pascual, de la seva banda, també ha destacat que “hem fet la nostra feina i depenem de nosaltres mateixos en el proper partit”. “Ens ha costat molt i ho valorem moltíssim”.

Mentre s’espera al 22 de maig, l’equip segueix exercitant-se amb l’objectiu de preparar les dues últimes cites d’OK Lliga contra Mataró i Voltregà (29 de maig al Palau; 20.00 hores) i també la Copa del Rei (10-13 de juny).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut