Barça - Vic: Golejada que deixa la Lliga a tocar (12-2)

Els culers guanyen amb molta autoritat al Palau i podrien ser campions la propera jornada amb un triomf

Espectacular victòria culer al Palau Blaugrana. El Barça ha superat al Club Patí Vic amb una gran golejada (12-2) i deixa l'OK Lliga a tocar. Els culers, si guanyen la propera jornada, seran campions de Lliga, independentment del que faci el Liceo.

Piconadora blaugrana des de l'inici

Els d'Edu Castro no han donat opcions i han dominat el partit des de l'inici. Als sis minuts de joc, Pau Bargalló, culminant un contracop, ha situat l'1-0 (min. 6) i cinc minuts després, de nou Bargalló amb un bon xut de cullera, ha fet el segon (2-0, min. 11).

Abans del descans, els barcelonistes deixarien el matx encarrilat amb dos gols més: Sergi Llorca, amb un xut llunyà de cullera (3-0, min. 19) i Joao Rodrigues, després d'una assistència d'Helder Nunes (4-0, min. 23), han deixat el duel gairebé sentenciat a la primera part.

No afluixen

A la segona part, la pluja de gols no només no s'ha aturat sinó que ha anat a més amb fins a vuit dianes més dels blaugrana. Pau Bargalló (5-0, min. 30), Pablo Álvarez (6-0, min. 31) i Sergi Llorca (7-0, min. 33), han acabat de sentenciar el matx amb tres gols en tres minuts, i tot seguit, Joao Rodrigues ha marcat el vuitè (8-0, min. 35).

Els visitants han maquillat el marcador mitjançant Arnau Parcerisas (8-1, min. 38), però els d'Edu Castro han contrarestat ràpidament amb dos gols en menys d'un minut: primer Helder Nunes (9-1, min. 39) amb una ràpida rematada de pala, i tot seguit Pablo Álvarez (10-1, min. 39) després d'una assistència de Bargalló.

Però el festival anotador no s'acabaria aquí. Antoine Le Berre ha tornat a escurçar pel Vic (10-2, min. 42), però Bargalló (11-2, min. 44), sortint des del darrere de la porteria, ha culminat el seu pòquer de gols. Finalment, Joao ha tancat la golejada al darrer minut amb el 12-2 definitiu i el Barça que es queda a una victòria de proclamar-se campió de Lliga.

Barça, 12
Vic, 2

Barça: Egurrola, Pablo Álvarez, Bargalló, Nil Roca, Alabart -cinc inicial-. Matias Pascual, Sergi Llorca, Helder Nunes, Joao Rodrigues.
Vic: Ernest Burgaya, Litus Sánchez, Antoine Le Berre, Arnau Font, Uri Ramírez -cinc inicial-. Pau Solà, Arnau Parcerisas, Nil Genero
Gols: 1-0, Bargalló (min. 6), 2-0, Bargalló (min. 11); 3-0, Sergi Llorca (min. 19); 4-0, Joao Rodrigues; 5-0, Bargalló (min. 30); 6-0, Pablo Álvarez (min. 31); 7-0, Sergi Llorca (min. 33); 8-0, Joao Rodrigues (min. 35); 8-1, Arnau Parcerisas (min. 38); 9-1, Helder Nunes (min. 39); 10-1, Pablo Álvarez (min. 39); 10-2, Le Berre (min. 42); 11-2, Bargalló (min. 44); 12-2, Joao Rodrigues (min. 50).
Àrbitres: Albert Sans, Guim Teixidó. Faltes: 4-9