L’OK Lliga, a l’abast el dissabte 8 de maig

L’OK Lliga, a l’abast el dissabte 8 de maig

El Barça ha d’imposar-se al Vic al Palau i esperar una ensopegada del Liceo a Caldes per ser matemàticament campió en la propera jornada

El Barça té l’OK Lliga a l’abast! El conjunt blaugrana arriba a l’antepenúltima jornada amb opcions de proclamar-se campió de la competició regular. Sense dependre d’ell mateix, ho pot ser el proper dissabte 8 de maig. Després de 27 duels disputats, el Barça és líder amb quatre punts més que el Liceo i té el goal-average a favor.

Així doncs, una victòria del Barça contra el Vic al Palau dissabte vinent (19.30 hores) acompanyada per una ensopegada del Liceo a Caldes de Montbui (19.30 hores) significaria una nova OK Lliga barcelonista.

L’equip entrenat per Edu Castro és líder en solitari des de la 18a jornada, quan va aconseguir una important victòria a Riazor (3-7) que li permetia tenir tres punts més el goal-average a favor sobre el Liceo. Després de l’empat a Reus (1-1), el marge respecte el segon classificat es reduïa i hi havia l'opció de ser campions en l'última jornada si ambdós equips encadenaven el mateixos resultats. Per fer exactament els comptes, però, calia esperar el desenllaç dels dos duels pendents dels gallecs: derrota el darrer dijous a Vendrell (5-4) i triomf aquest dissabte a Palafrugell (1-2).  

El Barça – Vic serà el penúltim duel al Palau d’un equip que tancarà l’OK Lliga anant a Mataró el 22 de maig i rebent el Voltregà el 29 de maig. En aquests dos duels hi haurà un descompte del 25% en cas de comprar entre tres i sis entrades (cal introduir el codi ‘Familiar’). L'últim repte serà la Copa del Rei a La Corunya (10-13 de juny).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut