Barça – Taradell: Golejada triomfal (13-1)

Els d’Edu Castro sentencien el duel abans del descans, en un festival ofensiu amb hat-tricks de Joao i Matias Pascual

El Barça d’hoquei ha aconseguit un triomf important a la OK Lliga per consolidar una mica més el liderat de la competició. Victòria assolida en un partit contra el Taradell dominat des del primer moment, en què un festival ofensiu ha meravellat el Palau.

Perquè els d’Edu Castro han sentenciat aquest duel de la jornada 27 molt abans del descans, amb un joc alegre i un ritme impossible d’aturar pels osonencs. Els hat-tricks de Joao Rodrigues i Matias Pascual, els doblets de Pablo Álvarez i Ignacio Alabart i els gols de Nil Roca, Panadero i Bargalló han portat la victòria, la 24a en aquesta Lliga.

Pluja de gols

El Barça no ha volgut sorpreses i ha sortit a buscar els gols des del primer segon de partit. Amb insistència, ha arribat a la porteria d’Albert Dalmau i ha tancat un Taradell amb la baixa per sanció de Jacint Molera. Un ritme vertiginós blaugrana que ha acabat obrint la llauna ràpidament, després d’una assistència magistral de Pau Bargalló i una bona definició de Pablo Álvarez (1-0, min 6).

Sense descans, i amb un equip que ha sotmès els d’Osona a una pressió asfixiant, un golàs de Matias Pascual amb un xut de pala ha ampliat distàncies (2-0, min 10), mentre que una fuetada de Nil Roca ha trencat qualsevol possibilitat de sorpresa (3-0, min 12).

Amb un joc alegre, divertit i bonic, el Barça ha continuat tenyint el marcador de blaugrana i Pablo Álvarez, amb una mitja volta, ha fet el 4-0 (min 16). Tot i que Víctor Crespo, de penal, ha reduït distàncies (4-1, min 17), el Taradell ha tingut problemes per combinar i no ha pogut frenar un Barça que ha sentenciat abans del descans: Ignacio Alabart, que ha aprofitat una assistència de Bargalló (5-1, min 18), Joao Rodrigues, de penal (6-1, min 18), i Matias Pascual, amb un retall i una gran definició (7-1, min 24), han posat el resultat amb què els dos equips han marxat cap a vestidors.

Parcial de 6-0

Amb el partit molt de cara, el ritme del segon temps ha baixat, amb possessions més llargues d’un Barça controlador. El Taradell, pràcticament sense opcions, ha crescut una mica, però els d’Edu Castro no han perdut la paciència i Joao Rodrigues, amb una canonada, ha fet el primer gol del segon temps (8-1, min 32).

No seria l’únic, ni molt menys, perquè Panadero, amb una rematada dins l’àrea (9-1, min 37), i Joao, que ha transformat el hat-trick (10-1, min 38), han fet la desena. Bargalló també s’ha sumat a la festa després d’una assistència fantàstica de Panadero (11-1, min 39), mentre que Ignacio Alabart ha marcat el dotzè després d’una nova assistència de Bargalló (12-1, min 45). Matias Pascual, ja al final, ha aconseguit el seu hat-trick (13-1, min 50) per tancar el marcador.

Triomf que permet sumar 74 punts en 27 partits, a falta de tres partits per al final de la OK Lliga: contra el Vic, el Mataró i el Voltregà. Això permet col·locar-se a 7 punts del Liceo, tot i que el conjunt gallec té encara dos partits pendents. L’emoció està assegurada.

LA FITXA

Barça, 13

Taradell, 1

Barça: Sergi Fernández, Pablo Álvarez, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Ignacio Alabart –cinc inicial- Sergi Llorca, Joao Rodrigues, Nil Roca, Matias Pascual.

Taradell: Albert Dalmau, Dani Rodríguez, Víctor Crespo, Edu Genís, Marçal Casadevall –cinc inicial- Miquel Gorchs (ps), Albert Benito, Marc Soler, Xavier Soler, Pere Casulleras.

Gols: 1-0, Pablo Álvarez (min 6). 2-0, Matias Pascual (min 10). 3-0, Nil Roca (min 12). 4-0, Pablo Álvarez (min 16). 4-1, Víctor Crespo (min 17). 5-1, Ignacio Alabart (min 18). 6-1, Joao Rodrigues, de penal (min 18). 7-1, Matias Pascual (min 24). 8-1, Joao Rodrigues (min 32). 9-1, Panadero (min 37). 10-1, Joao Rodrigues (min 38). 11-1, Bargalló (min 39). 12-1, Ignacio Alabart (min 45). 13-1, Matias Pascual (min 50).

Àrbitres: Gerard Gorina, Aleix Gorina. Faltes: 8-1.

Observacions: Abans de començar el partit, s’ha fet un minut de silenci en memòria de Carlos Trullols.