Homenatge al Palau en record de Carlos Trullols

Homenatge al Palau en record de Carlos Trullols

La família del llegendari porter blaugrana ha estat present a la Llotja del Palau Blaugrana

En el marc del Barça – Taradell disputat aquest dissabte s’ha realitzat un homenatge en record de Carlos Trullols, llegendari porter blaugrana (1977-1983) que ens va deixar el darrer 12 d’abril als 72 anys d’edat.

En el primer partit d’hoquei al Palau des de la seva defunció, s’ha realitzat un minut de silenci en el record de Carlos Trullols. A la Llotja del Palau hi havia una representació de la família del considerat com un dels millors porters del món.

La família ha estat acompanyada per una àmplia representació de la Junta Directiva i, en el descans, s’ha entregat, com a record del FC Barcelona, una samarreta de porter amb el dorsal ‘1’ i el cognom Trullols. En aquesta recepció hi han estat presents el vicepresident Rafael Yuste, el directiu responsable de la secció Xavier Barbany i els directius Miquel Camps i Josep Ignasi Macià. També hi ha fet acte de presència Toni Reig, director del Consell Català de l’Esport.

A banda, han volgut estar-hi presents un bon nombre d’excompanys i exjugadors de la secció com Ramon Pons (president de l’Agrupació de Veterans), Gaby Cairo, Josep Enric Torner, Héctor Venteo, Toni Miró Sergi Centell, Joan Brasal, Quim Paüls, Joan Torner, Joan Ayats, Josep Llorca i Santiago Puigmartí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut