Barça – Taradell : Molt en joc al Palau!

Barça – Taradell : Molt en joc al Palau!

(19.30 hores, Barça TV) El conjunt blaugrana afronta una nova final per aconseguir el títol d’OK Lliga

El Barça torna a tenir una cita d’OK Lliga al Palau! Ho fa després del retorn del públic en el duel del 27 de març contra el Lleida. Ara, el rival d’aquest dissabte serà un Taradell (19.30 hores, Barça TV i OK Liga TV) que lluita per la permanència. “Competeix molt bé”, afirma Edu Castro sobre un rival que va superar al Liceo. “Si portem avantatge (al Liceo), entre altres coses, és per la seva victòria”, recorda.

El tècnic blaugrana destaca, després de gairebé un mes, “tornar al Palau és una alegria i més en aquesta temporada tan especial”. Jugar amb alegria, de fet, és la millor manera d’afrontar els últims quatre duels de la fase regular, sent fidels al joc de l’equip, buscant la porteria i sumant de tres en tres per aconseguir “el títol més important de la temporada”.

Matias Pascual, en declaracions a Barça TV, també subratlla que “no ens podem relaxar contra cap rival”. “Ens queden quatre final per acabar l’OK Lliga i no podem regalar ni un minut”. “El Taradell ha aconseguit bons resultats en partits importants”. Segons l’argentí, l’equip “sap que no podem fallar i això ens fa afrontar els duels amb la màxima seriositat i sabent que hem de fer el nostre joc”. “Sempre ens ajuda jugar al costat del nostre públic”, conclou.

En memòria de Carlos Trullols

Abans d’iniciar el duel es farà un minut de silenci en memòria de Carlos Trullols, que ens va deixar el darrer 12 d’abril. La seva família estarà present a la Llotja acompanyada per directius i exjugadors de la secció blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut