Igualada - Barça: Victoria per refermar el liderat (1-5)

Igualada - Barça: Victoria per refermar el liderat (1-5)

Els gols de Joao (x2), Ignacio Alabart, Matias Pascual i Sergi Llorca permeten als d’Edu Castro tornar a la OK Lliga amb un triomf important

Nova victòria blaugrana a l’OK Lliga. Després de la desfeta a Europa, el Barça necessitava aconseguir un triomf contra l’Igualada per passar pàgina i tornar a la competició domèstica amb bones sensacions. I ho ha fet, amb gols de Joao (x2), Ignacio Alabart, Matias Pascual i Sergi Lloca que permeten als d’Edu Castro consolidar el liderat.

Un partit que ha començat bé, amb un gol de penal de Joao, i que ha facilitat el camí dels blaugrana, molt seriosos. De fet, el resultat al descans ha estat 0-2, marcador que l’Igualada no ha pogut capgirar. Finalment, 1-5 per sumar la 23a victòria a la Lliga.

Domini blaugrana

Un gran Barça ha sortit a la pista de Les Comes seriós, concentrat i amb ganes de marcar ràpid per aplicar el seu domini i imposar un alt ritme de joc. I això és el que ha passat perquè, a través d’un penal transformat per Joao Rodrigues, els d’Edu Castro s’han avançant, amb una xut ras de pala del portuguès (0-1, min 3).  

Els blaugrana, ben posicionats en defensa i ràpids en atac, amb un gran moviment de bola, han pogut ampliar les distàncies amb un precís xut de cullera d’Ignacio Alabart, després d’una assistència de Matias Pascual des del darrere de la porteria (0-2, min 13). Resultat que ha marcat el pas pels vestidors, malgrat que el Barça ha seguit buscant el gol i l’Igualada ha forçat les intervencions d’Egurrola, amb bones aturades durant tot el partit que han estat importants. 

Però a la represa, el Barça ha colpejat de seguida per fer encara més difícil la reacció local. El 0-3 ha arribat a través de Joao Rodrigues, que ha fet el seu segon gol de la nit després de rematar una fantàstica combinació amb Bargalló (0-3, min 27).

A partir d’aquí, només hi ha hagut un color sobre la pista i el resultat encara s’ha anat ampliant. Primer, amb un golàs de Matias Pascual, que ha rematat a l’interior de l’àrea una assistència sensacional de Sergi Llorca (0-4, min 39). Després, quan el mateix Sergi Lloca ha aprofitat un refús d’Elagi Deitg i ha rematat una bola morta (0-5, min 39).

Tot i que Roger Bars, a poc més d’un minut del final, ha fet el gol de l’honor a través d’una falta directa, la victòria ja estava decidida i el Barça s’ha acabat emportant els tres punts de la difícil pista de l'Igualada. Triomf que permet aixecar-se i seguir consolidat a la part més alta de la classificació.

LA FITXA

Igualada, 1
Barça, 5

Igualada: Elagi Deitg, Ton Baliu, Sergi Pla, Roger Bars, Marc Palau –cinc inicial- Aleix Marimón, Bernat Yeste, Marc Carol, Gerard Riba.

Barça: Egurrola, Pau Bargalló, Panadero, Nil Roca, Joao Rodrigues –cinc inicial- Hélder Nunes, Ignacio Alabart, Matias Pascual, Sergi Llorca.

Gols: 0-1, Joao Rodrigues, de penal (min 3). 0-2, Ignacio Alabart (min 13). 0-3, Joao Rodrigues (min 27). 0-4, Matias Pascual (min 39). 0-5, Sergi Lloca (min 39). 1-5, Roger Bars (min 48). 

Àrbitres: Josep Antoni Ribó, Raúl Burgos. Faltes: 9-10. 

Observacions: Abans de començar el duel a Les Comes, s’ha fet un minut de silenci en memòria de Carlos Trullols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut