Igualada Rigat – Barça : Aixecar-se a Les Comes

Igualada Rigat – Barça : Aixecar-se a Les Comes

(20.15 hores, OKLiga.TV) El conjunt barcelonista torna a centrar-se en l’OK Lliga “contra un equip que s’hi juga moltíssim”

La desfeta europea va ser un cop dur per a un equip que, sense temps per lamentar-se, ha d’afrontar aquest divendres una nova cita exigent a Les Comes d’Igualada (20.15 hores, OKLiga.TV). El conjunt barcelonista ha entrenat els tres darrers dies amb la voluntat de centrar-se en la competició domèstica, on tampoc hi ha marge d’error. “Ara tenim un títol molt important en joc i no podem fallar en cap partit”, afirma Edu Castro.

El tècnic blaugrana ha demanat “disculpes a l’afició perquè no hem aconseguit classificar-nos per un títol que ens feia molta il·lusió”. Castro ha destacat que “hem de competir al màxim nivell i donar el millor de nosaltres mateixos a Igualada, contra un equip que s’hi juga moltíssim”.

L’Igualada, que va vèncer al Vic dissabte i que va empatar a Taradell dimecres, rebrà la visita del Barça en el tercer duel amb David Càceres (amb passat formatiu blaugrana) a la banqueta. “Està fent una molt bona feina i ja hem vist els resultats que han fet. Hem d’anar avisats que no serà fàcil”, comenta Castro. “És un equip de molt nivell que s’ha trobat en una situació immerescuda pels mèrits que han pogut fer durant la temporada”.

“Hem d’estar alegres per afrontar els següents objectius”

Ignacio Alabart

En declaracions a Barça TV, Alabart ha reconegut que “vam arribar fastiguejats de Portugal però al llarg de la setmana ens hem anat animant”. “Queden dos objectius, que són la Lliga i la Copa, i hem d’estar alegres per afrontar-los”. El blaugrana també ha declarat que “tenim la total confiança d’estar treballant bé”. “A Portugal no vam mostrar el millor joc però hem d’aixecar el cap, seguir endavant i consolidar el liderat”.

Alabart ha assegurat que “som un equip que sap aixecar-se i, a Igualada, ho hem de fer sent fidels al que fem al llarg de la temporada”. Sobre el rival, després d’haver realitzat la sessió de vídeo, ha vist “un Igualada combatiu que ens ho posarà difícil”. “Haurem de ser intensos en defensa i alegres en atac”. Els arlequinats no comptaran amb el sancionat Tety Vives i els àrbitres del duel seran els germans Gerard i Aleix Gorina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut