Edu Castro: “Ens aixecarem per tornar a ser l’equip que som”

Edu Castro: “Ens aixecarem per tornar a ser l’equip que som”

El Barça afronta el tram final de curs centrat en els objectius de l’OK Lliga i de la Copa

El desenllaç de la fase de grups de la Lliga Europea no va ser, ni molt menys, el desitjat per un equip que estava molt il·lusionat. La derrota contra el Benfica va impedir ser a la Final Four, finalitzant així una ratxa històrica de 13 fases finals consecutives (aconseguint fins a sis títols).

Després de tornar dilluns de Portugal, l’equip va tornar als entrenaments aquest dimarts amb la intenció de passar pàgina i afrontar els dos últims reptes de la temporada. “Tenim la responsabilitat, i estic segur que ho farem, d’aixecar-nos per tornar a ser l’equip que som”, afirmava Edu Castro en roda de premsa a Luso.

Últimes cinc jornades d’OK Lliga

La competició regular arriba a la recta final. El Barça és líder, perseguit per un Liceo amb dos partits menys (si els gallecs segueixen sumant de tres en tres estarien a només un punt per sota). Així doncs, el conjunt blaugrana té l’objectiu de no ensopegar en cap de les últimes cinc jornades.

El següent duel serà divendres (20.15 hores, OKLiga.TV) a Igualada, el Palau rebrà les visites de Taradell (24 d’abril; 19.30 hores), del Vic (8 de maig, horari per confirmar), s’anirà a Mataró el 22 de maig i s’acabarà al Palau el 29 de maig davant el Voltregà.

La Copa, a La Corunya

El torneig del KO serà l’última competició de la temporada i es disputarà a Riazor entre els dies 10 i 13 de juny. El rival dels quarts de final serà el Lleida, el Voltregà Stern Motor, el Noia Freixenet o el Garatge Plana Girona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut