Barça - Liceo: Repartiment de punts per començar (2-2)

Barça - Liceo: Repartiment de punts per començar (2-2)

En una fase de grups sense marge d’error, catalans i gallecs empaten a Luso

El Clàssic de l’OK Lliga versió europea ha acabat en taules (2-2). En un partit complicat de jugar, sense cap tipus de marge d’error, el Barça i el Liceo s’han repartit els punts en el primer enfrontament de la fase de grups que es juga al Pavilhão de Luso. Ignacio Alabart i Pau Bargalló han fet els gols blaugrana, mentre que Dava Torres i César Carballeira han protagonitzat les dianes gallegues.

Empat que ara obliga el Barça a estar pendent del Liceo-Benfica d’aquest dissabte, i també d’aconseguir un bon resultat contra el mateix Benfica diumenge (21 hores) si vol ser primer i, d’aquesta manera, classificar-se per a la Final Four.

Primera part de remuntada blaugrana

No ha estat un inici fàcil per als d’Edu Castro, amb un Liceo que ha controlat més i millor el partit i ha gaudit de més aproximacions. En una d’aquestes, de fet, un autèntic golàs del capità Dava Torres, amb una hàbil rematada, ha inaugurat el marcador (0-1, min 6). 

Però, a poc a poc, el Barça ha anat agafant el control i el ritme del joc i ha pogut contenir les transicions ràpides dels gallecs, que s’han acostat però sense tant perill. Quan ho feien, un Egurrola molt atent intervenia, la més clara en una falta directa d’Adroher (min 20).

Així, els catalans han pogut capgirar el marcador abans del descans. Primer, en una acció individual d’Ignacio Alabart, que ha pogut celebrar el seu 25è aniversari igualant el marcador, després d’aixecar la bola i picar-la davant Grau (1-1, min 12). Posteriorment, Bargalló ha aprofitat una assistència d’Helder Nunes per rematar dins l’àrea i posar el resultat que ha marcat el descans (2-1, min 21). 

El Liceo aconsegueix l'empat

Després del pas pels vestidors, el Liceo ha sortit a buscar l’empat, mentre que el Barça ha intentat aprofitar alguna contra per obrir distàncies en el marcador. Egurrola, en una falta directa d’Adroher, ha evitat l’objectiu dels gallecs, mentre que Carles Grau, davant Bargalló, ha fet el mateix amb els catalans (min 28). 

Enmig d’una calma tensa sobre el parquet del Pavilhão de Luso, amb dos equips conscients que un error podria ser determinant, els intents del Liceo han acabat amb César Carballeira transformant un penal i posant l’empat (2-2, min 43).

Un resultat que ja ha estat definitiu, en part també perquè novament Egurrola, davant d’Adroher (min 45), i Carles Grau, contra Hélder Nunes (min 48), han aturat les faltes directes que podrien haver decantat la balança.

Però la importància de no perdre s’ha acabat imposant i el repartiment de punts ha estat una realitat. Tot queda obert i es decidirà el proper diumenge.

LA FITXA

BARÇA, 2
LICEO, 2

Barça: Egurrola, Bargalló, Panadero, Helder, Pablo Álvarez –cinc inicial- Matias Pascual, Joao Rodrigues, Alabart, Nil Roca.

Liceo: Grau, Di Benedetto, Platero, Dava Torres, Adroher –cinc inicial- César Carballeira, Maxi Oruste, Marc Grau, 

Gols: 0-1, Dava Torres (min 6). 1-1, Ignacio Alabart (min 12). 2-1, Bargalló (min 21). 2-2, César Carballeira, de penal (min 43). 

Àrbitres: Luis Peixoto, Joaquim Pinto. Faltes: 21-17. 

Comentaris: El duel ha comptat amb la presència del nou directiu i responsable de la secció d’hoquei, Xavier Barbany, així com de l’excapità Gaby Cairo.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut