El Barça s’instal·la a la bombolla de Luso

El Barça s’instal·la a la bombolla de Luso

L’equip ha viatjat aquest dimecres fins a la localitat portuguesa i ja ha provat la pista

El Barça d’hoquei patins ja es troba a terres portugueses. Dos dies abans d’iniciar-se l’esperada Lliga Europea, l’equip barcelonista ha viatjat fins a la localitat de Luso i ja està totalment concentrat per afrontar els duels de divendres i diumenge contra Deportivo Liceo i Benfica (21.00 hores, Barça TV i BarçaTV+).

L’expedició blaugrana, amb tots els jugadors disponibles, ha volat aquest dimecres al matí fins a Lisboa i després s’ha desplaçat en autocar fins a l’hotel que acollirà els equips participants. Seguint els protocols establerts, tots els integrants van sotmetre’s a tests PCR abans de viatjar a Portugal, resultant totes les proves negatives. I, per formar part de la bombolla de la Lliga Europea, també s’han realitzat test d’antígens previs a l’entrada a l’hotel.

Ja instal·lats, l’equip entrenat per Edu Castro ha fet la primera prova de pista al pavelló de Luso. La plantilla tornarà a exercitar-se aquest dijous en l’última sessió prèvia a l’estrena del divendres contra el conjunt gallec.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut