200 gols d’un equip amb un gran olfacte golejador

200 gols d’un equip amb un gran olfacte golejador

L’equip ha assolit aquesta xifra rodona en només 32 duels (mitjana de 6,25 gols per partit)

Els sis gols marcats el darrer dissabte contra el Lleida van ser celebrats per primera vegada aquest curs amb l’afició del Palau. I van ser sis gols que van permetre arribar a la xifra rodona de 200 dianes en els 32 partits d’aquesta temporada. És a dir, amb una espectacular mitjana de 6,25 gols per partit (la xifra del curs passat va ser 5,8 gols per duel).

 “Estem encantats amb la productivitat de tots. Per la qualitat que tenen, en altres equips tindrien molts més minuts, però quan surten a la pista aporten moltíssim”. El tècnic Edu Castro es mostra satisfet pel rendiment de l’equip i assegura que els més de 6 gols de mitjana són “fruit del joc, de no donar cap bola perduda i de pressionar a tota la pista”.

El màxim golejador de l’equip és João Rodrigues, amb un total de 38 dianes en totes les competicions. El portuguès destaca que “gaudim molt jugant a hoquei i els 200 gols son la prova". “Ens agrada jugar un hoquei alegre, buscant molt la porteria”. El ‘79’ barcelonista és seguit a la llista de golejadors per Helder Nunes (37), Pablo Álvarez (36), Pau Bargalló (32), Matias Pascual (17), Ignacio Alabart (14), Sergi Panadero (10), Nil Roca (9) i Sergi Llorca (7).

La gran majoria dels 200 gols han arribat a l’OK Lliga, on l’equip és el màxim golejador (158). A la Lliga Catalana es van marcar 35 dianes i a la Supercopa se’n van fer 7. De tots aquests, 91 s’han marcat a la primera meitat i 107 a la segona i dos en la pròrroga de la semifinal de la Supercopa. 18 han arribat en 51 faltes directes a favor i 15 en 23 penals.

El proper repte

Després de descansar el diumenge, l’equip ha tornat aquest dilluns als entrenaments amb la intenció de preparar el següent repte: la fase de grups de la Lliga Europea d’hoquei patins (9 i 11 d’abril contra Liceo i Benfica; 21.00 hores). És allà on s’intentarà que segueixin arribant més gols per oferir victòries i alegries als culers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut