Reus Deportiu – Barça: Empat positiu a Reus (1-1)

Reus Deportiu – Barça: Empat positiu a Reus (1-1)

Els d’Edu Castro encadenen 21 jornades d’OK Lliga sense perdre

El Clàssic de l’OK Lliga acaba en taules (1-1). El Barça ha empatat contra el Reus Deportiu, en la jornada 24, i suma un punt positiu. Perquè els d’Edu Castro, amb aquest empat, encadenen 21 jornades consecutives sense perdre, a més de continuar al capdavant de la classificació. Hélder Nunes, de penal, ha posat l’1-1 definitiu, en un partit en què les porteries han estat clau. 

Sobre el parquet del pavelló reusenc s’ha viscut un duel intens, amb igualtat entre dos equips que han imposat un alt ritme. Malgrat tot, els gols no s’han vist fins a la represa, perquè en el primer temps tant Sergi Fernández com Càndid Ballart han estat protagonistes. Malgrat tot, Joao Rodrigues, en una falta directa que s’ha estavellat contra el pal (min 22), i Marc Julià, que ha posat a prova els reflexos de Sergi Fernández (min 22), podrien haver canviat el resultat al descans. 

Arriben els gols

Tot i que ha costat, a la represa el marcador sí s’ha mogut. Primer ha trencat la igualtat el mateix Marc Julià, quan ha rematat una bola dins l’àrea i ha inaugurat el marcador (1-0, min 29). Però Hélder Nunes, de penal, ha posat l’empat que resultaria definitiu (1-1, min 33). 

Perquè, tot i que tots dos equips han tingut ocasions, especialment en un tram en què hi ha hagut protagonisme per a les faltes directes (Sergi Fernández ha aturat els llançaments d’Àlex Rodríguez i Marc Julià), l’electrònic s’ha quedat igual.

Repartiment de punts, doncs, que permet seguir reforçant el liderat de l’OK Lliga. 

LA FITXA

Reus Deportiu, 1
Barça, 1

Reus: Càndid Ballart, Àlex Rodríguez, Pablo Najera, Romà Bancells, Marc Julià –cinc inicial- Felipe Castro, Joan Salvat, Ferran Gimenez.

Barça: Sergi Fernández, Panadero, Alabart, Hélder Nunes, Pablo Álvarez –cinc inicial- Matias Pascual, Llorca, Nil Roca, Joao Rodrigues.

Gols: 1-0, Marc Julià (min 29). 1-1, Hélder Nunes, de penal (min 33). 

Àrbitres: Rubén Fernández García, Daniel Villar Costa. Blava a Alabart. 

Incidències: El directiu Aureli Mas, representant de la nova Junta Directiva, ha estat present a Reus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut