Calafell Tot l’Any – Barça: Estem avisats!

Calafell Tot l’Any – Barça: Estem avisats!

(21.00 hores, Esport3 i OKLiga.TV) El Barça afronta un exigent partit a domicili contra un “rival complicat”

“Si no estem atents, podem patir molt”. Ho diu Edu Castro. I els arguments són clars: el Barça visita aquest dissabte (21.00 hores, Esport3 i OKliga.TV) una de les pistes més complicades de l’OK Lliga. El Joan Ortoll de Calafell va ser testimoni d’una victòria in extremis el curs passat (2-3) i també ha estat l’escenari de les dues últimes victòries dels tarragonins, contra el Reus (5-4) i l’Igualada (6-1).

“És un equip que està aconseguint grans resultats a casa seva, juga a guanyar-te les esquenes, contraataca molt bé i té accions difícils d’aturar”, descriu el tècnic blaugrana. En el partit de la primera volta (5-1), els de Pere Varias van tancar-se en zona durant la segona meitat: “Veurem per on va el partit però hem treballat bé per contrarestar la seva defensa i ser més eficaços de cara a porteria”.

Aitor Egurrola també coincideix amb Castro: “El Calafell està aconseguint bons resultats, és un rival molt físic i al Palau va demostrar que sap patir al darrere”. El capità també subratlla que l’equip es troba “molt còmode a la pista”. “Hem de continuar en la mateixa línia i mantenir aquestes sensacions per seguir millorant”.

L’equip ha realitzat aquest divendres l’última sessió preparatòria, al poliesportiu Camp del Ferro de Barcelona, i aquest dissabte voldrà seguir consolidant el liderat contra un equip que lluita per sortir de la zona vermella.

A l’equip dirigit per Pere Varias hi ha el porter Xano Edo i Martí Gabarró, ambdós cedits pel Barça: “El Martí està sent atrevit i el Xano està creixent a la porteria. És un partit especial per veure’ls”. També caldrà estar atents a homes com Eloi Mitjans, Sergi Torné, Guido Pellizzari, Arnau Xaus i Sergi Romeu. Els àrbitres seran Jonathan Sánchez i Albert Márquez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut