Barça – Garatge Plana Girona: El líder continua intractable (9-1)

Barça – Garatge Plana Girona: El líder continua intractable (9-1)

Els gols de Bargalló (2), Joao, Helder Nunes, Panadero, Sergi Llorca, Alabart, Matias Pascual i Nil Roca donen una nova victòria als culers per seguir la gran ratxa de resultats

Gran victòria culer al Palau Blaugrana per seguir liderant la classificació a l’OK Lliga. Els culers han superat amb autoritat al Garatge Plana Girona (9-1) i sumen la 14a victòria consecutiva, la 10a del 2021, on els d’Edu Castro conten tots els seus partits amb victòries. A més, han marcat tots els jugadors de camp: Bargalló (2), Joao, Helder Nunes, Panadero, Sergi Llorca, Alabart, Matias Pascual i Nil Roca. 

S'avancen els culers

El duel ha iniciat amb un gol matiner dels blaugrana: mitjançant un penal a favor, Joao ha situat el 1-0 (min. 4) i ha anotat el seu 30è gol a l'OK Lliga, situant-se com a Pitxitxi del campionat. Amb el gol, els culers han dominat i han tingut opcions d'augmentar distàncies, però el gol s'ha resistit. 

Els visitants, però, no han perdut la cara al partit i han aconseguit igualar el matx amb un gol de Xevi Gurri després d'un xut exterior de cullera (1-1, min. 17). Tot i així, la reacció barcelonista ha estat immediata i, Helder Nunes, després d’una assistència de Panadero, ha anotat el 2-1 (min. 19) amb una mitja volta a la frontal de l’àrea. El portuguès, a més, ha dedicat el gol a Alfredo Quintana, i a més, ha entrat a pista lluint el seu nom a la samarreta. 

Just abans del descans, arribarien dos gols més: Pau Bargalló (3-1, min. 23) després d'una assistència de Nunes i Panadero (4-1, min. 24) aprofitant una bona passada de Bargalló, han ampliat l'avantatge per marxar amb un gran resultat al descans.

Continua la pluja de gols

Ja a la segona meitat, el ritme golejador blaugrana no s'ha aturat i els gols han continuat caient. Sergi Llorca, rematant una assistència de Matias Pascual, ha situat el 5-1 (min. 28), i només dos minuts després, 10a falta del Girona i gol d'Alabart (6-1, min. 30). També Bargalló, de falta directa després d'una blava a David Gelmà, ha vist porteria per marcar el setè (7-1, min. 36), mentre que Sergio Fernández ha aturat de manera providencial la falta directa de Gelmà després de la 10a falta blaugrana. 

Amb el matx ja totalment sentenciat, han arribat els dos darrers gols: Matias Pascual aixecant i picant la bola (8-1, min. 44) i Nil Roca amb un bon xut de pala (9-1, min. 46) ha tancat la golejada. Finalment, contundent 9-1 del líder que continua amb una ratxa estratosfèrica. 

Fitxa tècnica

Barça, 9
Garatge Plana Girona, 1

Barça: Sergio Fernández, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Helder Nunes, Joao Rodrigues -cinc inicial-. Matias Pascual, Nil Roca, Ignacio Alabart, Sergi Llorca.
Garatge Plana Girona: Jaume Llaverola, Àlex Joseph, Xevi Gurri, Àlex Grau, David Gelmà –cinc inicial-. Hugo Laguna, Humberto Mendes, Pau Palacín, Iván Pastor.
Gols: 1-0, Joao (min. 4, penal); 1-1, Xevi Gurri (min. 17); 2-1, Helder Nunes (min. 19); 3-1, Bargalló (min. 23); 4-1, Panadero (min. 24); 5-1, Sergi Llorca (min. 28); 6-1, Ignacio Alabart (min. 30); 7-1, Pau Bargalló (min. 36); 8-1, Matias Pascual (min. 44); 9-1, Nil Roca (min. 46).
Àrbitres: David Calonge, Aleix Gorina. Faltes: 10-13. Blava als visitans David Gelmà i Humberto Mendes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut