Deportivo Liceo i SL Benfica, els nous rivals del Barça a la Lliga Europea

Deportivo Liceo i SL Benfica, els nous rivals del Barça a la Lliga Europea

La fase de classificació per a la Final Four es disputarà els dies 9, 10 i 11 d’abril i els d'Edu Castro hauran d'afrontar un "grup molt exigent"

El Barça ha conegut aquest dissabte els rivals a la nova fase de grups de la Lliga Europea. En el sorteig realitzat per la World Skate Europe – Rink Hockey a Lisboa, el Barça ha sigut cap de sèrie i ha quedat enquadrat en el grup C, juntament amb el Deportivo Liceo i el Benfica.

El primer partit es jugarà el divendres 9 d’abril davant els gallecs, principals competidors dels blaugranes a l’OK Lliga. I el conjunt entrenat per Edu Castro disputarà el seu segon duel el diumenge contra el conjunt de Lisboa (horaris per confirmar). “És un grup molt complicat, contra dos rivals potentíssims i haurem d’estar molt atents perquè serà un grup molt exigent. És la Champions i no s’hi val a badar”, valora Edu Castro

El tècnic també ha recordat que “ens ha tornat a tocar el Benfica, que és un equip que fa un hoquei espectacular” i que el Liceo “està fent una temporada sensacional; ens l’hem trobat dues vegades i han estat capaços de guanyar-nos al Palau”.

La primera fase de quatre grups amb un total de setze equips no va arribar a disputar-se per motius relacionats amb la pandèmia i ara es jugarà una nova fase de tres grups de tres equips. Els tres primers i el millor segon classificat disputaran la Final Four prevista pels dies 15 i 16 de maig.

 Els altres grups els formen Porto, Noia Freixenet i Barcelos (A) i Sporting, Reus Deportiu Miró i Oliveirense. En cas de classificar-se com a primer del Grup C, el Barça jugaria la semifinal de la Final Four contra el millor segon. O bé, en cas que els blaugranes siguin els millors segons, es jugaria contra el primer del Grup C.

Centrats en l’OK Lliga durant el mes de març

Abans de disputar aquesta inèdita fase de classificació, el Barça estarà centrat en mantenir el lideratge de l’OK Lliga, jugant aquest diumenge (16.00 hores, Barça TV) davant el Garatge Plana Girona i després contra el Calafell Tot l’Any (6/03; 21.00h, Esport3), el Caldes Recam Làser (12/03, 21.00h, Barça TV), el Reus Deportiu Miró (21/03; 20.00h, Esport3) i el Lleida Llista Blava (27/03, Barça TV).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut