Noia Freixenet-Barça: Triomf sense concessions (1-5)

Els d’Edu Castro s'imposen amb un gran inici de partit i mantenen el liderat

Triomf clar del Barça en la seva visita al Noia Freixenet (1-5). Un gran inici dels d’Edu Castro els ha situat 0-3 a favor en tan sols sis minuts de joc. El bon joc desplegat ha permès als culers mantenir-se per davant i anar ampliant la diferència amb els gols de Helder Nunes (2), João Rodrigues, Matias Pascual i Pablo Álvarez. Un partit que Nil Roca no ha pogut disputar per sanció.

Gran inici culer

El partit ha començat molt bé per als interessos culers. I és que als tres minuts de joc Helder Nunes ha avançat als d’Edu Castro en un penal a favor. El jugador blaugrana no ha pogut transformar-la en primera instància, però ha aprofitat el refús de Xus Fernández per situar el 0-1 (min 3). Tres minuts ha estat João Rodrigues qui ha tornat a veure porteria en un penal a favor, en aquesta ocasió per peus de Xavi Costa.

Aquest gran inici culer s’ha vist confirmat amb una nova diana, pocs segons després del 0-2. Helder Nunes ha tornat a veure porteria en un bon contracop del Barça (0-3, min 6). Tot i les ocasions per part dels dos conjunts el marcador ja no s’ha mogut i s’ha marxat al descans amb el 0-3.

Certifiquen el triomf

A la represa els d’Edu Castro han continuat desplegant un bon joc. Als 39 segons de joc el Barça ha situat el 0-4, obra de Pablo Álvarez al rematar una assistència de Pau Bargalló. Amb la desena falta blaugrana Aitor Egurrola ha aturat el xut. I no només això, poc després el capità culer ha evitat el gol de Roc Pujadas després d’una targeta blava a Pablo Álvarez.

Els d’Edu Castro no han afluixat i Matias Pascual ha firmat el 0-5 amb un xut de pala als 32 minuts de joc. Els locals han retallat diferències des del punt de penal, amb un gol de Xavi Costa (1-5). En el tram final del matx Bargalló no ha pogut aprofitar la desena falta local per ampliar diferències en el marcador. Amb aquest triomf el Barça es manté líder i rebrà la visita del Garatge Plana Girona el diumenge 28 de febrer al Palau (16.00 hores).

Noia Freixenet, 1
Barça, 5

Noia Freixenet: Xus Fernández, Aleix Esteller, Pol Manrubia, Jordi Ferrer i Xavi Costa –cinc inicial-, Roc Pujadas, Adria Ballart i Toni Salvadó.

Barça: Aitor Egurrola, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Helder Nunes i João Rodrigues –cinc inicial-, Matias Pascual, Pablo Álvarez, Ignacio Alabart i Sergi Llorca.

Gols: 0-1, Helder Nunes (min 3); 0-2, João Rodrigues (min 6); Helder Nunes (min 6); 0-4, Pablo Alvarez (min 26); 0-5, Matias Pascual (min 32); 1-5, Xavi Costa (min 36).

Àrbitre: Ivan Gonzalez i Sergi Mayor. Han amonestat amb targeta blava a Pablo Álvarez. Faltes: 10 i 13.