Barça – Vendrell : Comença la defensa del liderat!

Barça – Vendrell : Comença la defensa del liderat!

(12.30 horas, Barça TV) L’equip blaugrana rep la visita d'un Vendrell a l’alça

El Barça afronta la 19a jornada de l’OK Lliga iniciant una nota etapa; la defensa del liderat. Després de situar-se líder en solitari en l’exhibició de Riazor (3-7), el conjunt blaugrana té 12 compromisos per davant en que ha de consolidar la primera posició. I la primera ocasió és aquest dissabte (12.30 hores, Barça TV & OKliga.TV) davant el Vendrell. “Estem en una situació millor que fa dues setmanes. Ens hem guanyat dependre de nosaltres mateixos i dependre de nosaltres mateixos significa fer un bon partit”, destaca Edu Castro.

El tècnic blaugrana subratlla que l’equip no s’ha de despistar: “no podem anar partit a partit, hem d’anar bola a bola” perquè els gallecs van guanyar dijous a Mataró (0-6) “i ara mateix tornem a estar empatats”. “El Liceo està fent una temporada sensacional i no ens podem relaxar ni un moment”.

Un rival en línia ascendent

El rival que visitarà el Palau és un Vendrell a l’alça, que s’ha reforçat amb Pablo Del Rio (cedit pel Reus) i que, des de la designació de Xavi Ferrer com a primer entrenador,  ha empatat davant el Lleida (5-5) i ha guanyat contra l’Igualada i el Taradell. “Els resultats manen i és un equip amb una dinàmica molt positiva, que necessita puntuar”.

Els del Baix Penedès es troben ara en desena posició i “hem de fer que el partit se’ls faci llarg, que sàpiguen que estan al Palau i que ho han de fer molt bé per puntuar”. “L’OK lliga és així, qualsevol pista és complicada i qualsevol visita és exigent”, conclou Castro.

En declaracions a Barça TV, Sergi Fernández també ha comentat que la victòria a La Corunya “ens va pujar l’autoestima després de fer la feina que havíem de fer” i ha elogiat un Vendrell “que està encadenant molts bons resultats”. El porter culer ha mostrat la seva confiança en l’equip: “hem de continuar treballant per seguir millorant i portar el partit al nostre terreny, pressionant des del primer minut, arribant molt a porteria i fent una defensa molt intensa”.

El Vendrell tindrà la baixa per sanció de Jan Escala i Xavi Crespo, però caldrà estar atents als exblaugranes Lluís Ferrer i Gerard Miquel, així com a l’argentí Manu Necchi, al lleidatà Roc Llisa i al madrileny Curro Fernández.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut