Barça-Lloret Vila Esportiva: Certifiquen el bon moment (9-2)

Barça-Lloret Vila Esportiva: Certifiquen el bon moment (9-2)

Els d’Edu Castro aconsegueixen el desè triomf consecutiu amb un gran duel

Bon triomf per sumar la desena victòria consecutiva. El Barça s’ha imposat al Lloret Vila Esportiva sense donar opcions amb un contundent 9-2. Un duel en què els blaugranes han firmat una gran primera meitat (6-2) i que els permet mantenir-se en la lluita pel liderat abans de visitar la pista del Liceo el proper divendres.

Primera meitat amb molts gols

El partit no podria començar millor per als interessos culers. I és que Nil Roca ha avançat al Barça als tres minuts de joc, rematant a l’aire una bona assistència d’Ignacio Alabart. Poc després arribaria el 2-0, obra de João (2-0, min 7). El domini blaugrana era total i els d’Edu Castro han situat el 3-0 mitjançant Helder Nunes, que ha rematat dins l’àrea una bona passada de Matias Pascual. 

Els bons minuts culers no s’han aturat i Helder Nunes situaria el 4-0 en un penal a favor i Ignacio Alabart el cinquè als vint minuts de joc. El marcador encara es mouria abans del descans. El Lloret retallaria diferències en un penal que ha aturat Egurrola però Max Thiel ha aprofitat la segona acció. Nil Roca respondria al gol visitant amb un xut llunyà de cullera per situar el 6-1. El darrer gol de la primera meitat seria del Lloret, després d’una targeta blava a Nil Roca que el cedit blaugrana Marc González no ha desaprofitat per marcar el seu 23è gol (6-2). 

Certifiquen la desena victòria consecutiva

A la segona meitat els d’Edu Castro han mantingut el domini i han pogut ampliar la diferència en el marcador. Dues dianes de João Rodrigues, en dos minuts de diferència, han situat el 8-2 a l’electrònic i en el darrer minut del matx Helder Nunes ha certificat el definitiu 9-2 amb un potent xut. Un resultat que suposa la desena victòria seguida dels blaugranes abans de visitar la pista del Liceo en un duel entre el primer i el segon classificat el proper divendres 5 de febrer (19.30 hores). Per la seva part, Ignacio Alabart s’ha retirat per molèsties a la cuixa dreta.

Fitxa del partit:

Barça, 9
Lloret Vila Esportiva, 2

Barça: Aitor Egurrola, Nil Roca, Ignacio Alabart, João Rodrigues i Sergi Panadero –cinc inicial-, Matias Pascual, Pablo Alvarez, Sergi Llorca i Helder Nunes.

Lloret Vila Esportiva: Andreu Muñoz, Marc González, Max Thiel, Joel Noguero i Moi Aguirre –cinc inicial-, Joan Pérez, Andreu Dominguez, Xavier Perez, Xavier Barranco i Pau Castells.

Gols: 1-0, Nil Roca (min 3); 2-0, João Rodrigues (min 7); 3-0, Helder Nunes (min 10); 4-0, Helder Nunes (min 12); 5-0, Ignacio Alabart (min 20); 5-1, Max Thiel (min 21); 6-1, Nil Roca (min 23); 6-2, Marc González (min 23); 7-2, João Rodrigues (min 30); 8-2, João Rodrigues (min 32); 9-2, Helder Nunes (min 50).

Àrbitres: Aleix Gorina i Gerard Gorina. Han amonestat Nil Roca amb una targeta blava. Faltes: 5 i 2.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut