CH Palafrugell – Barça : Amb convicció per començar la segona volta amb bon peu

CH Palafrugell – Barça : Amb convicció per començar la segona volta amb bon peu

(20.00 hores, OKLiga.TV) El Barça visita als del Baix Empordà amb l’objectiu de continuar en la mateixa línia positiva

La segona volta de l’OK Lliga comença aquest dissabte amb el Barça visitant el Palafrugell (20.00 hores, OKLiga.TV) i amb un objectiu molt clar: seguir sumant de tres en tres i mantenir la dinàmica en aquesta nova fase de la competició.

Al davant hi haurà un equip que es troba actualment en la novena posició (amb un partit menys i amb opcions de classificar-se per a la Copa). “Estan fent una bona temporada, estaven destinats a lluitar en zones més baixes de la classificació però es troben a la zona mitja”.

Castro ha assegurat que “no serà el mateix partit del Palau” (7-0) perquè sempre ens costa guanyar allà. És per això que “haurem de pressionar i tenir un ritme de bola alt en pista contrària per ser capaços de sorprendre un porter amb tanta experiència com el Linu Luzón”.

També ho ha considerat així el jugador Ignacio Alabart, qui descriu el Palafrugell com “un rival complicat, molt alegre i que sap molt bé a què juga, amb jugadors ràpids i de qualitat”. “Sempre que juguem allà ens ho posen molt complicat i hem de tenir en compte el precedent del curs passat” (2-6). El ‘3’ blaugrana ha subratllat que “és fonamental seguir sumant de tres en tres i arribar a final de temporada amb les millors condicions”.

Després de l’entrenament d’aquest divendres, Castro també ha comentat que “l’equip està trobant-se millor en cada partit, combinant amb més velocitat i trobant situacions de joc identificables. Haurem de fer una segona volta gairebé perfecte perquè sinó la lliga se’ns complicarà molt”.

Els del Baix Empordà, que només ha perdut a la seva pista davant el Lleida (1-2), té una plantilla en que destaca el porter Linu Luzón, el golejador Sergi Canet (11 dianes), el defensa Xavier Aldrich, l’argentí Caco Ceschin, el gallec Mikel Albeal i l’exblaugrana Borja Ramon. Marc Figa, Edu Viella i Albert Querol van ser baixa en el triomf de dimarts contra el Taradell (3-1). Els àrbitres del duel seran Oriol Pérez i Albert Marquez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut