Un balanç molt positiu per seguir creixent

Un balanç molt positiu per seguir creixent

El Barça finalitza la primera volta de l’OK Lliga arribant als 40 punts i depenent d’ell mateix per ser líder

S’ha arribat a l’equador de l’OK Lliga arribant als 40 punts. I 40 punts són molts en una primera volta en que només s’ha cedit una derrota (3-4 davant el Liceo) i un empat (3-3 contra el Reus). Aquests accidents van arribar en la tercera i la novena jornada, amb l’equip reaccionant a base de victòries, com la d’aquest dimarts a Sant Hipòlit de Voltregà (1-5). Tot plegat fa que l’equip es trobi en segona posició, a tres punts del líder Liceo i depenent d’ell mateix.

Així descriu aquesta situació el tècnic Edu Castro: “el balanç és molt positiu en quant a punts. El problema és que hi ha un equip que ho està fent molt bé i que no ha perdut en tota la primera volta. És molt difícil anar sempre a darrere però estem acostumats a no fallar mai i a pensar en el proper partit”. I afegeix: “és una bona primera volta però això no s’ha acabat i continuarem lluitant fins al final”.

També fa un balanç positiu el jugador Sergi Panadero: “hem deixat punts a casa que no ens hauríem d’haver deixat però, a partir d’aquí, hem crescut com a equip”. “Mica en mica, estem agafant el nivell de la temporada passada i hem de continuar així”. I Nil Roca destaca que “seguim depenent de nosaltres mateixos”. “Hem de continuar treballant així per aconseguir els nostres objectius”.

El proper compromís de l’equip arribarà aquest dissabte a Palafrugell (20.00 hores, OKLiga.TV) i el primer partit de la segona volta al Palau serà contra el Lloret, el divendres 29 (20.30 hores, Barça TV). Llavors arribarà el duel a la pista del Deportivo Liceo (divendres 5 de febrer; 20.45 hores). “No volem pensar en el partit de la Corunya perquè hi ha dos partits abans i després quedaran una dotzena de compromisos. Això és una novel·la de trenta capítols però encara en falten quinze”, comenta Castro.

L’equip més golejador

El Barça, que fins ara no ha vist interrompuda la seva regularitat per efectes derivats de la pandèmia, ha acabat la primera volta amb un total de 96 gols en 15 partits. És a dir, amb una espectacular xifra de 6,4 gols de mitjana. És l’equip més golejador de la competició, amb quinze gols més que el Reus Deportiu (amb un partit menys).

En l’aspecte golejador, destaquen els 22 gols que han marcat João Rodrigues i Pablo Álvarez. També han vist porteria Helder Nunes (15), Pau Bargalló (11), Matias Pascual (9), Ignacio Alabart (7), Sergi Panadero (4) i Nil Roca i Sergi Llorca (3). En defensa, l’equip també presenta bones xifres, amb només 31 gols encaixats. És la segona millor porteria, per sota dels 18 gols que ha encaixat Carles Grau amb el Liceo.

Després de guanyar la Supercopa a l'inici de l'2021, el conjunt blaugrana ha d'afrontar la segona volta de l'OK Lliga, la Copa (prevista per al mes de juny) i també la Lliga Europea (falta saber el format definitiu de la competició).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut