Voltregà Stern Motor - Barça: Triomf sofert en una pista complexa (1-5)

Voltregà Stern Motor - Barça: Triomf sofert en una pista complexa (1-5)

Els blaugranes s'han endut la victòria en l'últim partit de la primera volta de l'OK Lliga amb Pau Bargalló i Sergi Fernández com a principals arguments

Triomf sofert en una pista complexa. El Barça, en els compassos finals, ha materialitzat la victòria que ha conclòs la primera volta de l'OK Lliga (1-5). Els culers, segons a tres punts del Liceo, s'han sustentat en la figura de Sergi Fernández. Pau Bargalló, amb dues dianes, Pablo Álvarez, Nil Roca i Sergi Llorca han estat els artífexs de les dianes barcelonistes. 

Dos cops culers

Pau Bargalló i Pablo Álvarez han pogut pertorbar i colar-se en les petites escletxes de la sempre intensa defensa del Voltregà.

Ben aviat, al minut dos a la pista de Sant Hipòlit, el barcelonista s'ha apuntat el primer avís. Una acció on el porter Blai Roca ha sortit victoriós. No ha estat l'única vegada. Perquè el porter format al planter blaugrana li ha tornat a negar el gol moments més tard. Ara bé, a la tercera ha anat la vençuda. Una passada del davanter de Sant Sadurní d'Anoia l'ha desviada Marc Palazón al fons de la xarxa (min. 6). 

La fortuna també s'ha aparellat amb el Barça en el segon gol. Després d'episodis d'intervencions de mèrit de Sergi Fernández en el setge dels osonencs, el davanter argentí ha fet pujar el 0-2 (min. 16). El ha necessitat dues rematades per superar l'1 rival, que ha acabat introduint-se la bola amb l'aixella. 

Els porters, protagonistes

El 0-2 ha conduït a la finalització de la primera part. Un període que podria haver vist un electrònic més ampli de no ser pel ferro i les figures dels porters. Uns guardians de la porteria que han continuat engrandint el seu cos. Perquè la segona meitat ha estat marcada per les aturades de Blai Roca i de Sergi Fernández. En un intercanvi d'ocasions, ni els locals Vargas o Aleix Molas ni els visitants Matias Pascual, Pablo Álvarez o João han pogut materialitzar la celebració. Tampoc Bargalló que ha sumat una bola al pal. 

Arriben els gols

La tendència exitosa dels porters ha virat quan faltaven deu minuts per a la conclusió. El frenetisme s'ha instal·lat al fons de la xarxa. Roger Font després d'una assistència d'Humbert ha situat l'1-2. Però, els d'Edu Castro, lluny d'empetitir-se en una pista difícil, s'han rebel·lat contra l'energia local. Nil Roca en un teva-meva amb Bargalló, el mateix culer amb una passada del 24 i Sergi Llorca han dibuixat més diferències en l'electrònic amb l'1-5. Un marcador que no s'ha mogut més tot i que Pablo Álvarez ha disposat d'una falta directa.

D'aquesta manera, els d'Edu Castro han completat la primera volta de l'OK Lliga amb una victòria treballada i amb bones sensacions. Uns arguments suficients per seguir perseguint el líder, el Liceo, que es troba a tres punts. Ara el pròxim repte dels culers, que depenen d'ells mateixos per assaltar la primera plaça, és a la pista del Palafrugell (23 de gener a les 20 hores). 

FITXA DEL PARTIT

Voltregà, 1
Barça, 5

Voltregà: Blai Roca, Arnau Canal, Marc Palazón, Aleix Molas i Eric Vargas -cinc inicial- Gerard Rovira, Roger Font i Humbert Serra. 
Barça: Sergi Fernández, João Rodrigues, Nil Roca, Pau Bargalló i Sergi Panadero -cinc inicial- Matias Pascual, Helder Nunes, Sergi Llorca i Pablo Álvarez. 

Gols: 0-1, Pau Bargalló (min. 6); 0-2, Pablo Álvarez (min. 16); 1-2, Roger Font (min. 41); 1-3, Nil Roca (min. 42); 1-4, Pau Bargalló (min. 43); 1-5, Sergi Llorca (min. 47). 

Àrbitres: David Calonge i Erik Rivas. Faltes: 10 - 13. 

La fotografia d'aquesta crònica és d'arxiu

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut