Voltregà Stern Motor – Barça : Evitant caure al parany de Sant Hipòlit

Voltregà Stern Motor – Barça : Evitant caure al parany de Sant Hipòlit

(21.00 hores) El Barça afronta l’últim compromís de la primera volta visitant una pista molt complicada

Arriba la quinzena jornada de l’OK Lliga. És a dir, el final de la primera volta. I el Barça, a només tres punts del Deportivo Liceo, té el desig de sumar una important victòria a Sant Hipòlit de Voltregà en el duel d’aquest dimarts (21.00 hores, Esport3, Barça TV & OKliga.TV). “Anem a una pista molt complicada”, afirma Edu Castro.

El tècnic barcelonista alerta dels perills d’un Voltregà capaç de guanyar 6-0 al Reus. “Anar Sant Hipòlit significa anar a un partit ple de paranys perquè t’enfrontes a un equip molt ben treballat en defensa i amb un bon contracop”. “És un equip molt intens, sempre ha costat guanyar allà i estan aconseguint resultats molt positius”.

Hi està d’acord el defensa Matias Pascual, que preveu visitar demà “un Voltregà molt ben posat en defensa i concentrat”. “És molt important acabar la primera volta amb una victòria, fent un bon joc”, conclou l’argentí en declaracions a Barça TV després de l’entrenament d’aquest dilluns.

Sense Teixidó però amb Blai Roca i Marc Palazón

El tècnic rival, Manolo Barceló, no podrà comptar amb el sancionat Gerard Teixidó (acumulació de blaves), però sí ho farà amb dos joves formats al planter blaugrana: “Sempre és una alegria retrobar-se amb jugadors que han estat molts anys a la base”. “El Blai (Roca) està fent una temproada excepcional i el Marc Palazón també està creixent. Sabem quines són les seves qualitats i les estan demostrant”. Els altres jugadors a tenir en compte són Arnau Canal, Èric Vargas, Aleix Molas, Humbert Serra, Roger Font i Gerard Rovira. Els àrbitres del duel seran David Calonge i Erik Rivas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut