Aitor Egurrola i Sergi Panadero, els “millors amics” dels trofeus

Aitor Egurrola i Sergi Panadero, els “millors amics” dels trofeus

Els dos capitans, junts des del 2003, desitgen continuar guanyant títols “amb la mateixa il·lusió durant molt temps”

Aitor Egurrola i Sergi Panadero tenen un palmarès envejable i difícilment igualable. El porter de Castelldefels és l’esportista de la història del FC Barcelona amb més títols (75) i l’osonenc acaba d’igualar els 58 títols de Beto Borregán, situant-se només per sota de llegendes de l’handbol com David Barrufet (71) i Víctor Tomàs (69). Egurrola i Panadero destaquen per la seva humilitat i per la seva constància en el treball temporada rere temporada. “No són els nostres títols, l’equip està per damunt de nosaltres”, afirmen, tot destacant que la seva aspiració sempre és guanyar el següent títol: “volem contribuir a fer gran el Club, la secció i aportar el nostre granet de sorra, continuant amb la mateixa il·lusió i ganes durant molt temps”.

En un reportatge amb Barça TV, acompanyats per una representació de les competicions guanyades (totes les possibles a nivell de clubs), descriuen el valor de cada triomf. “Els títols son el premi que reflecteixen tot el treball i s’han de gaudir perquè mai se sap quan serà l’últim”. I això s’evidencia quan arriba la maleïda derrota. “Quan perds recordes el bonic que és guanyar”, comenta ‘el Pop’. “Al vestidor ens mirem i parlem de que no volem repetir aquestes cares de tristor”, afegeix Panadero.

Ambdós es coneixen a la perfecció i representen un Barça triomfant al llarg de tot el segle XXI. “Amb una mirada ja sabem com està un o l’altre”, assegura Pana, subratllant que Egurrola transmet sota pals “una tranquil·litat que no puc explicar”. “El Sergi és el millor amic dels porters, és la base sobre la que s’ha de construir un equip”, conclou el porter abans de sotmetre’s a un test de memòria sobre una petita part dels títols assolits. Sens dubte, Egurrola i Panadero estan units per una gran amistat i una fantàstica relació amb els èxits d'una secció que acumula 127 títols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut