El Barça d’hoquei afronta la recta final del 2020

El Barça d’hoquei afronta la recta final del 2020

L’últim partit de l’any al Palau serà aquest diumenge, abans d’afrontar dos desplaçaments a Osona

Un cop disputats els deu primers compromisos (és a dir, el primer terç de la temporada), el Barça d’hoquei patins afronta el mes de desembre com una recta final de 2020 en que l’objectiu és aconseguir els màxims punts possibles.

El proper duel serà el diumenge 6 davant l'Igualada Rigat (13.00 hores, Barça TV i OKLiga.TV) en l’últim partit de l'any que es disputarà al Palau Blaugrana. Els següents dos compromisos seran a la comarca d’Osona, visitant el Taradell (diumenge 13, 20.00 hores, Esport3 i OKliga.TV) i el Vic (diumenge 20, 12.30 hores i OKLiga.TV).

Un cop superats aquests tres duels i el Nadal, l'equip afrontarà el 2021 amb el desig que les diferents competicions es puguin desenvolupar amb la màxima normalitat possible.

Està per confirmar la seu de la Supercopa d’Espanya (prevista pels dies 2 i 3 de gener) i el primer partit al Palau seria el 9 o el 10 de gener davant el Mataró, en el duel corresponent a la catorzena jornada d’OK Lliga. Llavors també s’haurà de conèixer el format de la Lliga Europea, suspesa fins el 31 de desembre per l’evolució de la pandèmia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut