Lleida Llista Blava – Barça: Victòria treballada (4-5)

Gran triomf dels culers a Bell-lloc d’Urgell per sumar els tres punts i seguir a les posicions capdavanteres de la classificació

Victòria treballada del Barça a Bell-lloc d’Urgell davant el Lleida (4-5) en un partit molt disputat per part de tots dos equips. Els gols de Joao (3), Pablo Álvarez i Helder Nunes, donen el triomf als d'Edu Castro per seguir en les posicions capdavanteres de la Lliga. Un duel marcat també pel debut de Sergi Llorca aquest curs a l'OK Lliga i per la baixa de Sergi Fernández per un procés víric, donant entrada a la convocatòria a Arnau Martínez, porter de l'hoquei formatiu. Sergi ha estat sotmès a un test de COVID-19 que ha resultat negatiu.

S'avancen els locals

El partit ha començat de manera desfavorable per als culers, que han vist com el Lleida s'avançava al marcador: Oriol Vives, després d’un gir davant l’àrea i rematant de cullera, ha anotat l'1-0 als cinc minuts de joc. Tot i això, la reacció blaugrana no ha trigat en arribar i Joao Rodrigues, amb un xut de cullera que ha estat desviat per Bruno Di Benedetto, ha igualat el matx (1-1, min. 11).

Els culers dominaven sobre la pista i just abans del descans, ha arribat el segon. Pablo Álvarez, rematant de primera una assistència de Bargalló, ha avançat els culers (1-2, min. 21). Una primera part que també ha deixat una gran notícia: Sergi Llorca ha tornat a jugar després de la lesió a l’espatlla esquerra, disputant els seus primers minuts a l’ OK Lliga aquest curs.

Intercanvi de cops

La segona meitat ha iniciat de manera trepidant: primer minut i gol d'Helder Nunes per augmentar la diferència al marcador (1-3, min. 26). Tot i així, la reacció ha estat immediata, i en la següent acció, gol del Lleida per tornar a retallar distàncies mitjançant Sergi Folguera (2-3, min. 26). Els culers, però, han seguit atacant i Joao, de falta directa aprofitant la 10a falta local, ha anotat el 2-4 (min. 35).

Poc després, Egurrola ha salvat davant d'Andreu Tomàs després de també la 10a falta dels culers, i tot seguit, gol de Joao Rodrigues rematant una assistència d'Ignacio Alabart (2-5, min. 39). El partit semblava encarrilat, però de nou el Lleida ha escurçat distàncies amb dos gols en un minut: Andreu Tomàs de penal (3-5, min. 40) i Oriol Vives rematant al segon pal una assistència de Jepi Selva (4-5, min. 41). Tot i així, els culers han aconseguit aguantar bé defensivament els darrers minuts per acabar emportant-se un triomf molt treballat i sumar els tres punts (4-5).

Lleida Llista Blava, 4
Barça, 5

Lleida Llista Blava: Martí Serra, Oriol Vives, Joan Cañellas, Andreu Tomàs, Bruno Di Benedetto -cinc inicial-. Jepi Selva, Àlex Joseph y Sergi Folguera.
Barça: Egurrola, Pablo Álvarez, Pau Bargalló, Panadero, Helder Nunes -cinc inicial. Nil Roca, Ignacio Alabart, Sergi Llorca, Joao Rodrigues.
Gols: 1-0, Oriol Vives (min. 5); 1-1, Joao Rodrigues (min. 11); 1-2, Pablo Álvarez (min. 21); 1-3, Helder Nunes (min. 26); 2-3, Sergi Folguera (min. 26); 2-4, Joao Rodrigues (min. 35); 2-5, Joao Rodrigues (mi. 39); 3-5, Andreu Tomàs (min. 40, p); 4-5, Oriol Vives (min. 41).
Àrbitre: Rubén Fernández i Daniel Villar. Faltes: 14-12