Recam Làser Caldes – Barça: Visita a un rival amb ganes de competir

Recam Làser Caldes – Barça: Visita a un rival amb ganes de competir

(19.00 hores, OK Liga TV) L’equip blaugrana intentarà seguir sumant de tres en tres a domicili

L’OK Lliga arriba a la vuitena jornada amb el Barça afrontant el quart desplaçament lluny del Palau i visitant aquest dissabte (19.00 hores, a porta tancada, OK Liga TV) una de les pistes més complicades: la d’un Recam Làser Caldes que ha vist frenat el seu ritme de competició (tres partits pendents) per culpa de la pandèmia del Coronavirus. “Tenen una certa inactivitat però l’ànsia que puguin tenir potser els fa ser més perillosos”, alerta Edu Castro.

El tècnic blaugrana preveu “un partit molt complicat” davant “un Caldes intens i amb un ritme de bola molt alt”. “És un equip que fa temps que juga junt i que s’ha reforçat molt bé amb Sergio Miras”.

El jugador Ignacio Alabart també coincideix amb l’opinió del tècnic: “El Caldes també és un equip amb nou jugadors de pista i segur que aquesta setmana han preparat molt bé el partit”. “És un equip que li agrada proposar coses en el joc i que es troba còmode amb la bola. No és el més habitual contra nosaltres i són partits que agrada jugar. Serà molt igualat i molt intens”.

L’equip ha realitzat aquest divendres l’última sessió preparatòria abans del duel a Caldes, amb la presència d’un Sergi Llorca que ja s’exercita amb l’equip però que no entra a la convocatòria: “Li falta que vagi agafant un ritme bo d’entrenaments i trobar bones sensacions. Esperem que en breu puguem comptar amb ell al 100%”, comenta Edu Castro. Els àrbitres del duel seran els madrilenys Germán Sandoval i Álvaro De la Hera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut