Barça – Calafell: Victòria treballada al Palau

Barça – Calafell: Victòria treballada al Palau

Davant d'un rival tancat en defensa, els gols de Nil Roca, Joao Rodrigues, Panadero i Pau Bargalló fan que el triomf es quedi al Palau

Victòria del Barça al Palau Blaugrana. Els homes d’Edu Castro, centrats ja en la OK Lliga després de la suspensió de la Lliga Europea fins a finals de desembre, han derrotat el Calafell, amb gols de Nil Roca, Joao, Panadero i Pau Bargalló (4-1).

En un partit igualtat en l’inici, amb ocasions per a tots dos conjunts i aturades tant de Sergi Fernández com de Xano Edo, l’alt ritme blaugrana ha acabat decantant la balança. Perquè a poc a poc les transicions ràpides i el domini de la bola que han intensificat la superioritat culer han permès començar a veure gols.

Nil Roca, amb un potent xut de cullera, ha trencat l’empat (1-0, min 15). Pocs minuts després, un contracop de dos contra un amb assistència de Pascual cap a Joao ha significat el segon, després que la bola toqués el patí d’Eloi Mitjans i acabés al fons de la xarxa (2-0, min 17). Però el resultat al descans no s’ha tancat aquí perquè Sergi Panadero, després de desviar la bola penjada per Pablo Álvarez, ha fet el tercer (3-0, min 22).  

Una tònica, la del tram final del primer temps, que s’ha allargat a la represa, quan Pau Bargalló ha deixat pràcticament sentenciat el duel (4-0, min 27).

Malgrat tot, el Calafell, que ha tingut la baixa d’Ángel Rodríguez, s’ha defensat amb quadro zonal i no ha facilitat l’atac del Barça, que a més s’ha trobat una vegada i una altra amb les grans intervencions de Xano Edo, cedit al Calafell procedent de l’hoquei formatiu blaugrana.

Els visitants han aprofitat aquesta gran actuació del seu porter per reduir diferències, mitjançant una rematada de Guido Pellizzari que ha desviat Panadero (4-1, min 46). Però la victòria blaugrana no s’ha escapat i els tres punts es queden al Palau Blaugrana.

LA FITXA

Barça, 4
Calafell, 1

Barça: Sergi Fernández, Pablo Álvarez, Pau Bargalló, Panadero, Ignacio Alabart –cinc inicial- Nil Roca, Helder Nunes, Matias Pascual, Joao Rodrigues.

Calafell: Xano Edo, Sergi Torné, Arnau Xaus, Eloi Mitjans, Guido Pellizzari –cinc inicial- Sergi Romeu, Oriol Palau, Jordi Munné.

Gols: 1-0, Nil Roca (min 15). 2-0, Joao Rodrigues (min 17). 3-0, Sergi Panadero (min 22). 4-0, Pau Bargalló (min 27). 4-1, Guido Pellizzari (min 46).

Àrbitres: Ivan González i Joel Garcia. Faltes: 11 i 8.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut